WoodUpp Stories

Se nogle af vores fedeste kundecases

 

Lasse og det første Akupanel | 60 projekt

Da vi skulle lancere vores nye Akupanel | 60, besluttede vi os for at spørge i vores omgangskreds, om nogen ville teste de nye paneler før de blev lanceret. En af de mange interesserede var Lasse, der bor i Kolding. Dette er hans historie.

Gå til story
Faustix

Vi har været på besøg hos musikproducer, DJ, familiefar og TV-stjernen Morten Olsen, også kendt som Faustix, der har brugt vores akustikpaneler i farven Charcoal, til at skabe et super lækkert og eksklusivt udtryk i sit hjemmestudie.

Gå til story
Lovestick

Vi har været så heldige at have været på besøg hos Mark Falgren – også kendt som trommeslageren Lovestick i bandet Lukas Graham.

Gå til story
Melissa House Tour

Hvordan fjerner du rumklang i et hjem med store overflader?

Dette var bekymringen Melissa havde, da hendes mand skulle bygge deres nye, smukke hjem. De ville gerne holde det simpelt og minimalistisk, men de mange bare vægge var et problem - indtil de fandt WoodUpp.

Gå til story
8-kanten

Hvordan ser det ud, når man bruger mere end 500 akustikpaneler i ét konferencerum? Det var spørgsmålet vi stillede os selv, da vi modtog den kæmpe ordre.

Se denne story om 8-kanten, og se om du bliver lige så imponeret og overvældet over et endelige resultat, som vi blev!

Gå til story
A+ Siam Sushi

Hvis du har en restaurant, så er det utrolig vigtigt, at du har en indbydende restaurant, hvor der er rart at være. Både i form af det visuelle udtryk og det akustiske miljø. Søren fra Rumraketten har indrettet A+ Siam Sushi, og han øser gerne ud af inspiration i forhold til de tanker, han har gjort sig vedr. indretningen af A+ Siam Sushi.

Gå til story
Erik Sviatchenko

Erik inviterede os indenfor til en kop kaffe og en rundvisning. Sammen med hans kone, Anne Sviatchenko, og deres to børn, bor de i et minimalistisk hus. Vi var så heldige, at få lov til at besøge Erik, og høre mere om de tanker, som han og hans kone, har gjort sig i forbindelse med indretningen af deres hjem.

Gå til story
Kasper Boye

Kasper Boye er autodidakt indretningskonsulent og selvlært håndværker. I dette indlæg har jeg taget en snak med Kasper omkring de trends han ser inden for indretning lige nu. Derudover tager vi et besøg hos to af de projekter – Regus og Restaurant Mastek – som han har indrettet. Der er en masse god inspiration på vej til dig.

Gå til story

Udforsk Akupanelet

Læs mere

Brug for inspiration til dit næste projekt?

Se galleriet

Se panelerne på din væg

Prøv visualisering