Har du spørgsmål?

Vi vil gerne hjælpe dig!

Spørgsmål og svar

Vælg kategori herunder

Bestilling og betaling

Bestilling og betaling

Hvordan kan jeg bestille?

Du kan bestille via vores webshop. Når du har lagt en ordre, så går vi igang med at producere dine paneler, og inden for 4-10 hverdage vil du får leveret dine akustikpaneler.

Nej det er det desværre ikke, men vi producerer løbende til de ordrer der kommer ind.

Nej, det er det desværre ikke, men vi producerer løbende til de ordrer der kommer ind.

Kan I save panelerne til for mig?

Vi kan desværre ikke tilbyde beskæring, da vi ikke kan håndtere det i produktionen. Det kan man dog heldigvis nemt gøre selv – panelerne kan skæres med enhver sav (vi anbefaler en rundsav) og skal du skal du korte panelet af i bredden, kan du skære ned igennem filten med en helt almindelig hobbykniv. Nemmere bliver det ikke.

Hvilke betalingsmuligheder tilbyder I?

Du kan eksempelvis betale med kreditkort, Mobilepay og Apple pay, når du bestiller via hjemmesiden. Se betalingsmulighederne under check out.

Kan jeg bestille en farveprøve?

Ja, det kan du. Det er altid en rigtig god idé at bestille en farveprøve, så du kan se farverne i virkeligheden, så du er sikker på at vælge den helt rigtige farve til dit næste projekt.

Jeg har ændringer til min ordre. Hvad gør jeg?

Giv os gerne et kald hurtigst muligt, hvis du gerne vil lave ændringer til din ordre – du fanger os på 78 74 02 02. Du kan også skrive til os på pm@woodupp.dk. Du må gerne have dit ordrenummer klar.

Er der et sted jeg kan se panelerne.

Vi har showroom på vores adresse i Ribe – Industrivej 53, 6760 Ribe (kun åbent efter aftale). Derudover er vores paneler brugt over (stort set) hele Danmark, så derfor kan vi højest sandsynligt guide dig til et projekt i en by nær dig, hvor du kan se panelerne i virkeligheden. Det kunne eksempelvis være i en butik eller i en restaurant, hvor panelerne er brugt.
Alternativt kan du jo bestille en farveprøve eller prøve vores visualiseringsværktøj (jo, vi burde nok finde på et bedre navn – vi ved det godt). I visualiseringsværktøjet kan du taget et billede af din væg, og så kommer panelerne automatisk frem på væggen.

Produktsprøgsmål

Produktsprøgsmål

Hvor bliver jeres akustikpaneler produceret?

Vi producerer Akupanelet på vores egen fabrik i Ribe, Danmark. Det har vi altid gjort, og det har vi tænkt os at blive ved med.

Hvad er akustikpanelet lavet af?

Akupanelet består af en 9 mm. akustisk filt, som lamellerne er hæftet fast på. Filten er lavet af genbrugsplast, primært fra gamle plastikflasker. Lamellerne er lavet af MDF med en finér overflade. Alt det træ vi bruger, kommer fra bæredygtigt skovbrug. Skoven får altså lov til at reproducere mere til, end der bliver fældet. Samtidig sikrer vi gode forhold for arbejderne, plante -og dyrelivet i skovene.

Er lamellerne lavet i massivt træ?

Nej, lamellerne er opbygget af en kerne af MDF, og har en overflade af finér eller specialudviklet højtryksfinér.

Hvor mange akustikpaneler skal jeg bruge for at få god akustik?

En god tommelfingerregel er, at du ca. skal dække det, der svarer til 25 % af rummets grundareal, med et lyddæmpende materiale for at få en god akustik.

Eksempel:

Du har en stue med et grundareal på 100 m2.

100 m2 (rummets grundareal) *0,25 = 25 m2 (mængde akustikpaneler i m2, der skal bruges for at få god akustik).

Ét akustikpanel dækker det der svarer til 1,44 m2. Derfor skal du dividere de 25 m2 med 1,44 for at omregne det til det antal paneler du skal bruge.

25/1,44 = 17,36 akustikpaneler (antal paneler der skal bruges i rummet for at få god akustik).

Lyder det stadig for indviklet? Så løs blogindlægget som jeg har skrevet, hvor jeg gennemgår alt du skal vide for at få god akustik. Klik på linket herunder for at læse mere.

Hvordan beregner jeg, hvor mange paneler jeg skal bruge til mit projekt?

Vil du gerne have hjælp til at beregne hvor mange paneler du skal bruge til dit projekt, så kan du prøve vores beregner som findes på produktsiden. Her kan du indtaste højde og bredde på væggen eller loftet, så fortæller vores beregner dig, hvor mange paneler du skal bruge.
Du er også meget velkommen til at skrive eller ringe til os – så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Vil akustikpaneler dæmpe lyd fra et tilstødende værelse?

Panelet kan desværre ikke stoppe lyd i, at vandre fra rum til rum – det vil formentlig hjælpe en smule, men vi har ingen test på hvor meget det hjælper. Akustikpanelerne dæmper lyden og forbedrer akustikken i det rum, hvor de er monteret.

Hvad måler panelet?

Panelet måler 2400x600x22 mm (H*B*D).

Kan jeg bestille akustikpaneler på specialmål?

Nej, desværre ikke. Vi kan kun lave panelet i et standard mål på 240×60 cm pga. vores råmateriale og maskinerne i produktionen. Vi har simpelthen ikke kapaciteten til at kunne lave akustikpaneler på specialmål.

Har I konsulenter, som kan komme og lave opmålinger hos mig?

Nej. Vi har desværre ikke konsulenter som kan komme ud og rådgive, samt lave opmåling. Men vi vil altid gerne hjælpe så meget vi kan, om det er hjælp til beregning eller et godt råd omkring placering. Giv os gerne et kald eller send os en mail, evt. med nogle billeder af projektet, så vil vi gerne prøve at kigge på det.

Min væg er højere end 240 cm. Hvad gør jeg?

Hvis din væg er højere end 240 cm, så kan du save panelerne til og montere dem i forlængelse af hinanden. Det er selvsagt ikke muligt at gøre samlingerne 100% usynlige, men du kan se et eksempel på hvordan det kan laves her – se eksempel her >>.  En anden mulighed er, at montere panelerne på midten af væggen, så du har lige meget luft i top og bund, hvilket er den løsning, som de fleste vælger.

Kan jeg bestille en farveprøve?

Ja, det kan du. Det er altid en god idé at bestille en farveprøve, så du kan vælge den perfekte farve til dit projekt.

Har I panelerne i andre farver?

Nej, vi har kun de farver, som du kan se på hjemmesiden.

Kan jeg bestille panelerne med en anden farve filt?

Nej, vi har ikke filten i andre farver end sort og grå.

Hvordan kan jeg lave en pæn afslutning på listevæggen?

Vi har planer om at tilføje en afslutningsliste, som har træoverfladen på 3 sider, som kan skabe en flot afslutning på din listevæg. Denne vil komme til at være tilgængelig i tykkelser af 22 mm (hvis panelerne er monteret direkte på væggen) eller 67 mm (hvis lydabsorptionsklassen A skal opnås, og de anbefalede 45 mm reglar er placeret bag panelerne). Produktet er endnu ikke oprettet på webshoppen, så du skal skrive til os for at bestille dem.

Kan akustikpanelerne bruges udenfor?

Nej, man bør ikke bruge akustikpanelerne udenfor, da panelerne ikke kan tåle fugt og vand over tid.

Er farverne på billederne autentiske?

Ja, det er de mere eller mindre. Selvfølgelig kommer det altid an på kvaliteten af skærmen, du ser billederne på. Derfor foreslår vi altid, at du bestiller farveprøver, så du kan se farverne i virkeligheden, før du vælger farven til dit hjem.

Er panelerne behandlet med lak eller olie?

Nej, vores paneler er ikke behandlet med noget – træet er helt naturligt. Akustikpanelerne er behandlet med højt tryk og varme for at gøre dem mere modstandsdygtige. Man skal dog stadig være opmærksom på, at de ikke kan tåle fugt og væske.

Hvad er forskellen på vægpaneler og listeloft?

Der er ingen forskel – det er det samme produkt. Vi har valgt at have 2 kategorier, da mange er i tvivl om, om det kan bruges til begge dele.

Kan jeg bruge panelet til skabslåger/skjulte døre?

Ja, det kan du godt. Du kan enten sætte det op på en eksisterende låge/dør, eller også kan du sætte beslag på panelet. Hvis du skal lave en låge, så er det en god idé at forstærke akustikpanelet ved at skrue eksempelvis en MDF-plade på bagsiden. Dermed undgår du at akustikpanelerne bliver for ustabile, når nu du skal bruge dem til låger.

Kan jeg lave en skydedør ud af paneler?

Ja, det kan godt lade sig gøre, men det kræver lidt teknisk snilde at lave en skydelåge/dør. Det vil formentlig betyde, du skal have lavet lidt ekstra afstand mellem skinnerne bl.a. for at panelerne ikke kører ind i hinanden. Vi har tidligere set et par eksempler, hvor folk har brugt vores akustikpaneler som skydedøre.

Levering og returnering

Levering og returnering

Hvad koster fragten?

Levering af akustikpaneler inden for Danmarks grænser koster 300 kr. uanset hvor mange paneler du bestiller, når du bestiller via webshoppen. Derudover har vi gratis fragt på farveprøver.

Hvad er leveringstiden?

Leveringstiden er ca. 4-10 hverdage fra bestilling. Da vi først skal I gang med at producere ordren, kan vi desværre ikke sige præcist hvornår du kan forvente, at få dem leveret. Men du får en mail 1-3 dage inden leveringsdagen, så du kan nå at være hjemme ved leveringstidspunktet, og du får selvfølgelig også besked fra fragtmanden på selve dagen.

Hvad er leveringstiden på farveprøver?

Leveringstiden på farveprøver er ca. 4-7 hverdage fra bestilling. Når vi har sendt farveprøverne, så vil du modtage et link til tracking, så du kan følge din pakke.

Kan jeg selv afhente min bestilling hos WoodUpp?

Ja, det kan du sagtens! Du vælger blot “afhentning” i checkout, og så giver vi dig besked om, hvornår ordren kan afhentes. Du kan afhente på vores adresse Industrivej 53, 6760 Ribe.

Kan jeg selv vælge min leveringsdag?

Nej. Vi kan desværre ikke love levering på en bestemt dag, men du får besked 1-3 dage før levering – og igen en time før levering – så du kan nå at være hjemme ved leveringstidspunktet.

Jeg har fortrudt mit køb. Kan jeg returnere panelerne?

Ja, det kan du naturligvis. Der er selvfølgelig ingen, der skal tvinges til at have vores paneler, hvis ikke de er tilfredse med dem. Derfor har du altid 14 dages fortrydelsesret, der starter fra den dag, du modtager din ordre. Ovenstående regler gælder kun for salg til forbrugere medmindre andet er aftalt.

Min ordre er blevet beskadiget under transport. Hvad gør jeg?

Hvis din ordre er blevet beskadiget under transport, så kontakt os hurtigst muligt. Send gerne nogle billeder af skaden, og send dem ind til os på mail pm@woodupp.dk – så får vi det løst hurtigst muligt.

Sender I til udlandet?

Ja, vi sender til det meste af Europa. Kontakt os evt. for at høre mere om mulighederne og fragtpriserne.

Montering

Montering

Er det svært at montere akustikpanelerne?

Nej, det er super nemt at montere panelerne, og derfor kan de fleste montere panelerne helt selv. Hvis du bare har den mindste håndværker gemt i dig, og ved, hvordan man bruger en sav og en skruetrækker, så skulle du også kunne montere panelerne selv.

Nogle af vores kunder foretrækker at få professionel hjælp til at montere panelerne. Siden produktet er nemt at arbejde med, burde enhver håndværker kunne hjælpe dig med at sætte panelerne op – selv hvis de ikke har prøvet det før. Vi anbefaler derfor, at du skriver til din lokale snedker/tømrer eller lignende, hvis du har brug for hjælp til monteringen.

Er det svært at skære panelerne til?

Nej, det er super nemt. Panelerne kan saves til med enhver sav (vi anbefaler en rundsav), og hvis du skal justere panelet i bredden, så kan du skære panelet til gennem filten med en ganske almindelig hobbykniv. Nemmere bliver det ikke.

Hvilken type skrue skal jeg bruge til montering?

Den type af skrue du har brug for, afhænger af hvilken slags væg, panelerne skal monteres på. I nogle tilfælde er det nødvendigt med rawlplugs, for at monteringen holder. Du skal finde skruer, der kan fungerer med det materiale, din væg er lavet af. Som en tommelfingerregel anbefaler vi sorte skruer, da monteringen så vil være usynlig på den sorte filt.

Kan panelerne monteres med klæbemiddel?

Ja det kan du sagtens. Det er dog en forholdsvis permanent løsning, så du skal være opmærksom på, at væggen kan tage skade, hvis du en dag beslutter dig for at tage panelerne ned igen. Alternativt kan du måske skrue en plade fast på væggen, og derefter påføre montagelimen, for at beskytte væggen.

Hvordan laver man stikkontakter på en listevæg?

Hvis du har stikkontakter på væggen, er den bedste løsning at skære et hul i panelerne med en stiksav og montere stikkontakterne på Akupanelets overflade. Vi har lavet en video, hvor du kan se, hvordan man monterer en sengegavl. I denne video monteres der også stikkontakter på panelerne – klik her for at se videoen.

Vi anbefaler, at du får en elektriker til at hjælpe dig med at installere stikkontakten.

Kan man bøje panelerne omkring kurvede overflader?

Ja, du kan godt bøje panelerne omkring kurvede overflader. Filten er lavet af genbrugsflasker, og er meget fleksibel, hvilket gør, at du kan bøje panelerne omkring kurvede hjørner. Du kan se eksempler på dette på vores Instagram side – @woodupp_dk.

Kan panelerne monteres i vådrum (som eksempelvis et badeværelse)?

Det kommer an på panelets overflade. Vi anbefaler ikke at bruge Akupanelet med træoverflade i et rum, hvor de kommer i kontakt med væsker og damp, da træet kan blive beskadiget af fugtigheden og vand. Dog kan vores Akupanel Oxideret kollektion godt være brugbar i sådan et miljø, da overfladen er lavet af en specialudviklet højtryksfinér, som ikke påvirkes af vand.

Kan jeg gemme kabler/ledninger bag panelerne fra f.eks. tv, højtalere?

Ja det kan du godt – du kan evt. skære en slids i filten som ledningen kan ligge i.

Hvilke overflader kan akustikpanelerne monteres på?

Du kan montere akustikpanelerne på alle overflade, også på mursten og betonvægge osv. Du kan enten lime dem på væggen eller bruge skruer.

Kan panelerne monteres direkte på væggen, eller skal de monteres på en forskalling?

Du kan sagtens montere panelerne direkte på en overflade – du behøver ikke nødvendigvis at sætte det op på en forskalling. Hvis du døjer rigtig meget med dårlig akustik, vil vi anbefale at du montere det på en 45 mm. forskalling med mineraluld bagved.

Øvrige

Øvrige

Kan jeg blive forhandler af WoodUpp produkter?

Ja, men det kommer an på din branche. Vi samarbejder blandt andet med arkitekter, indretningsdesignere/arkitekter, tømrere og entreprenør- og byggefirmaer.

Hvem vandt gavekortet til webshoppen denne måned?

Hver måned trækker vi lod om et gavekort til webshoppen blandt alle dem, der har skrevet sig op til vores nyhedsbrev. Du kan se hvem vinderen blev ved at klikke på linket herunder.

Bestilling og betaling

Hvordan kan jeg bestille?

Du kan bestille via vores webshop. Når du har lagt en ordre, så går vi igang med at producere dine paneler, og inden for 4-10 hverdage vil du får leveret dine akustikpaneler.

Nej det er det desværre ikke, men vi producerer løbende til de ordrer der kommer ind.

Nej, det er det desværre ikke, men vi producerer løbende til de ordrer der kommer ind.

Kan I save panelerne til for mig?

Vi kan desværre ikke tilbyde beskæring, da vi ikke kan håndtere det i produktionen. Det kan man dog heldigvis nemt gøre selv – panelerne kan skæres med enhver sav (vi anbefaler en rundsav) og skal du skal du korte panelet af i bredden, kan du skære ned igennem filten med en helt almindelig hobbykniv. Nemmere bliver det ikke.

Hvilke betalingsmuligheder tilbyder I?

Du kan eksempelvis betale med kreditkort, Mobilepay og Apple pay, når du bestiller via hjemmesiden. Se betalingsmulighederne under check out.

Kan jeg bestille en farveprøve?

Ja, det kan du. Det er altid en rigtig god idé at bestille en farveprøve, så du kan se farverne i virkeligheden, så du er sikker på at vælge den helt rigtige farve til dit næste projekt.

Jeg har ændringer til min ordre. Hvad gør jeg?

Giv os gerne et kald hurtigst muligt, hvis du gerne vil lave ændringer til din ordre – du fanger os på 78 74 02 02. Du kan også skrive til os på pm@woodupp.dk. Du må gerne have dit ordrenummer klar.

Er der et sted jeg kan se panelerne.

Vi har showroom på vores adresse i Ribe – Industrivej 53, 6760 Ribe (kun åbent efter aftale). Derudover er vores paneler brugt over (stort set) hele Danmark, så derfor kan vi højest sandsynligt guide dig til et projekt i en by nær dig, hvor du kan se panelerne i virkeligheden. Det kunne eksempelvis være i en butik eller i en restaurant, hvor panelerne er brugt.
Alternativt kan du jo bestille en farveprøve eller prøve vores visualiseringsværktøj (jo, vi burde nok finde på et bedre navn – vi ved det godt). I visualiseringsværktøjet kan du taget et billede af din væg, og så kommer panelerne automatisk frem på væggen.

Produktsprøgsmål

Hvor bliver jeres akustikpaneler produceret?

Vi producerer Akupanelet på vores egen fabrik i Ribe, Danmark. Det har vi altid gjort, og det har vi tænkt os at blive ved med.

Hvad er akustikpanelet lavet af?

Akupanelet består af en 9 mm. akustisk filt, som lamellerne er hæftet fast på. Filten er lavet af genbrugsplast, primært fra gamle plastikflasker. Lamellerne er lavet af MDF med en finér overflade. Alt det træ vi bruger, kommer fra bæredygtigt skovbrug. Skoven får altså lov til at reproducere mere til, end der bliver fældet. Samtidig sikrer vi gode forhold for arbejderne, plante -og dyrelivet i skovene.

Er lamellerne lavet i massivt træ?

Nej, lamellerne er opbygget af en kerne af MDF, og har en overflade af finér eller specialudviklet højtryksfinér.

Hvor mange akustikpaneler skal jeg bruge for at få god akustik?

En god tommelfingerregel er, at du ca. skal dække det, der svarer til 25 % af rummets grundareal, med et lyddæmpende materiale for at få en god akustik.

Eksempel:

Du har en stue med et grundareal på 100 m2.

100 m2 (rummets grundareal) *0,25 = 25 m2 (mængde akustikpaneler i m2, der skal bruges for at få god akustik).

Ét akustikpanel dækker det der svarer til 1,44 m2. Derfor skal du dividere de 25 m2 med 1,44 for at omregne det til det antal paneler du skal bruge.

25/1,44 = 17,36 akustikpaneler (antal paneler der skal bruges i rummet for at få god akustik).

Lyder det stadig for indviklet? Så løs blogindlægget som jeg har skrevet, hvor jeg gennemgår alt du skal vide for at få god akustik. Klik på linket herunder for at læse mere.

Hvordan beregner jeg, hvor mange paneler jeg skal bruge til mit projekt?

Vil du gerne have hjælp til at beregne hvor mange paneler du skal bruge til dit projekt, så kan du prøve vores beregner som findes på produktsiden. Her kan du indtaste højde og bredde på væggen eller loftet, så fortæller vores beregner dig, hvor mange paneler du skal bruge.
Du er også meget velkommen til at skrive eller ringe til os – så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Vil akustikpaneler dæmpe lyd fra et tilstødende værelse?

Panelet kan desværre ikke stoppe lyd i, at vandre fra rum til rum – det vil formentlig hjælpe en smule, men vi har ingen test på hvor meget det hjælper. Akustikpanelerne dæmper lyden og forbedrer akustikken i det rum, hvor de er monteret.

Hvad måler panelet?

Panelet måler 2400x600x22 mm (H*B*D).

Kan jeg bestille akustikpaneler på specialmål?

Nej, desværre ikke. Vi kan kun lave panelet i et standard mål på 240×60 cm pga. vores råmateriale og maskinerne i produktionen. Vi har simpelthen ikke kapaciteten til at kunne lave akustikpaneler på specialmål.

Har I konsulenter, som kan komme og lave opmålinger hos mig?

Nej. Vi har desværre ikke konsulenter som kan komme ud og rådgive, samt lave opmåling. Men vi vil altid gerne hjælpe så meget vi kan, om det er hjælp til beregning eller et godt råd omkring placering. Giv os gerne et kald eller send os en mail, evt. med nogle billeder af projektet, så vil vi gerne prøve at kigge på det.

Min væg er højere end 240 cm. Hvad gør jeg?

Hvis din væg er højere end 240 cm, så kan du save panelerne til og montere dem i forlængelse af hinanden. Det er selvsagt ikke muligt at gøre samlingerne 100% usynlige, men du kan se et eksempel på hvordan det kan laves her – se eksempel her >>.  En anden mulighed er, at montere panelerne på midten af væggen, så du har lige meget luft i top og bund, hvilket er den løsning, som de fleste vælger.

Kan jeg bestille en farveprøve?

Ja, det kan du. Det er altid en god idé at bestille en farveprøve, så du kan vælge den perfekte farve til dit projekt.

Har I panelerne i andre farver?

Nej, vi har kun de farver, som du kan se på hjemmesiden.

Kan jeg bestille panelerne med en anden farve filt?

Nej, vi har ikke filten i andre farver end sort og grå.

Hvordan kan jeg lave en pæn afslutning på listevæggen?

Vi har planer om at tilføje en afslutningsliste, som har træoverfladen på 3 sider, som kan skabe en flot afslutning på din listevæg. Denne vil komme til at være tilgængelig i tykkelser af 22 mm (hvis panelerne er monteret direkte på væggen) eller 67 mm (hvis lydabsorptionsklassen A skal opnås, og de anbefalede 45 mm reglar er placeret bag panelerne). Produktet er endnu ikke oprettet på webshoppen, så du skal skrive til os for at bestille dem.

Kan akustikpanelerne bruges udenfor?

Nej, man bør ikke bruge akustikpanelerne udenfor, da panelerne ikke kan tåle fugt og vand over tid.

Er farverne på billederne autentiske?

Ja, det er de mere eller mindre. Selvfølgelig kommer det altid an på kvaliteten af skærmen, du ser billederne på. Derfor foreslår vi altid, at du bestiller farveprøver, så du kan se farverne i virkeligheden, før du vælger farven til dit hjem.

Er panelerne behandlet med lak eller olie?

Nej, vores paneler er ikke behandlet med noget – træet er helt naturligt. Akustikpanelerne er behandlet med højt tryk og varme for at gøre dem mere modstandsdygtige. Man skal dog stadig være opmærksom på, at de ikke kan tåle fugt og væske.

Hvad er forskellen på vægpaneler og listeloft?

Der er ingen forskel – det er det samme produkt. Vi har valgt at have 2 kategorier, da mange er i tvivl om, om det kan bruges til begge dele.

Kan jeg bruge panelet til skabslåger/skjulte døre?

Ja, det kan du godt. Du kan enten sætte det op på en eksisterende låge/dør, eller også kan du sætte beslag på panelet. Hvis du skal lave en låge, så er det en god idé at forstærke akustikpanelet ved at skrue eksempelvis en MDF-plade på bagsiden. Dermed undgår du at akustikpanelerne bliver for ustabile, når nu du skal bruge dem til låger.

Kan jeg lave en skydedør ud af paneler?

Ja, det kan godt lade sig gøre, men det kræver lidt teknisk snilde at lave en skydelåge/dør. Det vil formentlig betyde, du skal have lavet lidt ekstra afstand mellem skinnerne bl.a. for at panelerne ikke kører ind i hinanden. Vi har tidligere set et par eksempler, hvor folk har brugt vores akustikpaneler som skydedøre.

Levering og returnering

Hvad koster fragten?

Levering af akustikpaneler inden for Danmarks grænser koster 300 kr. uanset hvor mange paneler du bestiller, når du bestiller via webshoppen. Derudover har vi gratis fragt på farveprøver.

Hvad er leveringstiden?

Leveringstiden er ca. 4-10 hverdage fra bestilling. Da vi først skal I gang med at producere ordren, kan vi desværre ikke sige præcist hvornår du kan forvente, at få dem leveret. Men du får en mail 1-3 dage inden leveringsdagen, så du kan nå at være hjemme ved leveringstidspunktet, og du får selvfølgelig også besked fra fragtmanden på selve dagen.

Hvad er leveringstiden på farveprøver?

Leveringstiden på farveprøver er ca. 4-7 hverdage fra bestilling. Når vi har sendt farveprøverne, så vil du modtage et link til tracking, så du kan følge din pakke.

Kan jeg selv afhente min bestilling hos WoodUpp?

Ja, det kan du sagtens! Du vælger blot “afhentning” i checkout, og så giver vi dig besked om, hvornår ordren kan afhentes. Du kan afhente på vores adresse Industrivej 53, 6760 Ribe.

Kan jeg selv vælge min leveringsdag?

Nej. Vi kan desværre ikke love levering på en bestemt dag, men du får besked 1-3 dage før levering – og igen en time før levering – så du kan nå at være hjemme ved leveringstidspunktet.

Jeg har fortrudt mit køb. Kan jeg returnere panelerne?

Ja, det kan du naturligvis. Der er selvfølgelig ingen, der skal tvinges til at have vores paneler, hvis ikke de er tilfredse med dem. Derfor har du altid 14 dages fortrydelsesret, der starter fra den dag, du modtager din ordre. Ovenstående regler gælder kun for salg til forbrugere medmindre andet er aftalt.

Min ordre er blevet beskadiget under transport. Hvad gør jeg?

Hvis din ordre er blevet beskadiget under transport, så kontakt os hurtigst muligt. Send gerne nogle billeder af skaden, og send dem ind til os på mail pm@woodupp.dk – så får vi det løst hurtigst muligt.

Sender I til udlandet?

Ja, vi sender til det meste af Europa. Kontakt os evt. for at høre mere om mulighederne og fragtpriserne.

Montering

Er det svært at montere akustikpanelerne?

Nej, det er super nemt at montere panelerne, og derfor kan de fleste montere panelerne helt selv. Hvis du bare har den mindste håndværker gemt i dig, og ved, hvordan man bruger en sav og en skruetrækker, så skulle du også kunne montere panelerne selv.

Nogle af vores kunder foretrækker at få professionel hjælp til at montere panelerne. Siden produktet er nemt at arbejde med, burde enhver håndværker kunne hjælpe dig med at sætte panelerne op – selv hvis de ikke har prøvet det før. Vi anbefaler derfor, at du skriver til din lokale snedker/tømrer eller lignende, hvis du har brug for hjælp til monteringen.

Er det svært at skære panelerne til?

Nej, det er super nemt. Panelerne kan saves til med enhver sav (vi anbefaler en rundsav), og hvis du skal justere panelet i bredden, så kan du skære panelet til gennem filten med en ganske almindelig hobbykniv. Nemmere bliver det ikke.

Hvilken type skrue skal jeg bruge til montering?

Den type af skrue du har brug for, afhænger af hvilken slags væg, panelerne skal monteres på. I nogle tilfælde er det nødvendigt med rawlplugs, for at monteringen holder. Du skal finde skruer, der kan fungerer med det materiale, din væg er lavet af. Som en tommelfingerregel anbefaler vi sorte skruer, da monteringen så vil være usynlig på den sorte filt.

Kan panelerne monteres med klæbemiddel?

Ja det kan du sagtens. Det er dog en forholdsvis permanent løsning, så du skal være opmærksom på, at væggen kan tage skade, hvis du en dag beslutter dig for at tage panelerne ned igen. Alternativt kan du måske skrue en plade fast på væggen, og derefter påføre montagelimen, for at beskytte væggen.

Hvordan laver man stikkontakter på en listevæg?

Hvis du har stikkontakter på væggen, er den bedste løsning at skære et hul i panelerne med en stiksav og montere stikkontakterne på Akupanelets overflade. Vi har lavet en video, hvor du kan se, hvordan man monterer en sengegavl. I denne video monteres der også stikkontakter på panelerne – klik her for at se videoen.

Vi anbefaler, at du får en elektriker til at hjælpe dig med at installere stikkontakten.

Kan man bøje panelerne omkring kurvede overflader?

Ja, du kan godt bøje panelerne omkring kurvede overflader. Filten er lavet af genbrugsflasker, og er meget fleksibel, hvilket gør, at du kan bøje panelerne omkring kurvede hjørner. Du kan se eksempler på dette på vores Instagram side – @woodupp_dk.

Kan panelerne monteres i vådrum (som eksempelvis et badeværelse)?

Det kommer an på panelets overflade. Vi anbefaler ikke at bruge Akupanelet med træoverflade i et rum, hvor de kommer i kontakt med væsker og damp, da træet kan blive beskadiget af fugtigheden og vand. Dog kan vores Akupanel Oxideret kollektion godt være brugbar i sådan et miljø, da overfladen er lavet af en specialudviklet højtryksfinér, som ikke påvirkes af vand.

Kan jeg gemme kabler/ledninger bag panelerne fra f.eks. tv, højtalere?

Ja det kan du godt – du kan evt. skære en slids i filten som ledningen kan ligge i.

Hvilke overflader kan akustikpanelerne monteres på?

Du kan montere akustikpanelerne på alle overflade, også på mursten og betonvægge osv. Du kan enten lime dem på væggen eller bruge skruer.

Kan panelerne monteres direkte på væggen, eller skal de monteres på en forskalling?

Du kan sagtens montere panelerne direkte på en overflade – du behøver ikke nødvendigvis at sætte det op på en forskalling. Hvis du døjer rigtig meget med dårlig akustik, vil vi anbefale at du montere det på en 45 mm. forskalling med mineraluld bagved.

Øvrige

Kan jeg blive forhandler af WoodUpp produkter?

Ja, men det kommer an på din branche. Vi samarbejder blandt andet med arkitekter, indretningsdesignere/arkitekter, tømrere og entreprenør- og byggefirmaer.

Hvem vandt gavekortet til webshoppen denne måned?

Hver måned trækker vi lod om et gavekort til webshoppen blandt alle dem, der har skrevet sig op til vores nyhedsbrev. Du kan se hvem vinderen blev ved at klikke på linket herunder.

Åbningstider

Mandag til torsdag: 8.30 – 16.30

Friday: 8.30 – 13.30

 

Adresse

WoodUpp

Industrivej 53, 6760 Ribe, Denmark

Phone: +45 78 74 02 02

E-Mail: pm@woodupp.dk

VAT: DK36924187