Akupanel

Fra: 695,00 kr.

WoodUpp™ Akupanel

Lydabsorberende akustikpaneler

Inspiration

Skab et moderne rum og forbedr akustikken i rummet markant.

Akupanelet blev skabt med det formål at forbedre folks favoritsteder. Hvis du nogensinde har været i et rum med dårlig akustik, så kender du problemet - dårlig akustik kan drive dig til vanvid! Men nu kan du gøre noget ved det, samtidig med at du forbedrer dit rums udseende.
Forestil dig en listevæg i din dagligstue eller på dit loft. Det ville ikke kun dæmpe lyden - det vil helt sikkert også forhøje antallet af komplimenter du vil få, fra alle der ser det.

Akustik paneler skaber gode lydforhold i din bolig.

Du kan give din bolig et væsentligt løft med vores flotte akustiske paneler – både når det kommer til æstetikken og akustikken. Vores akustikpaneler leveres i samlede moduler, hvilket gør det legende let at montere dem på væggen eller i loftet.

♺ Genbrugsplastik i vores filt ♺

 

Se Akupanelet på din væg.

Tag et billede, vælg et produkt og panelerne vil dukke op på din væg.

Bestil farveprøver.

Din næste projekt starter jer. Bestil en boks med farveprøver, så du kan se, mærke og vælge den perfekte farve til dit næste projekt.

Kun 35 kr. pr. prøve - og leveringen betaler vi!

Bestil farveprøver

Akustik

Designet til at fjerne, minimere rumklang og støj i dit rum.

Har du problemer med at høre hvad folk siger? Der er ikke noget værre, end at prøve at føre en samtale i et rum med dårlig akustik. Du har måske oplevet det på restauranter, institutioner og skoler. Gode lydforhold er alfa omega – også i hjemmet.  Måske har du lagt en masse tæpper og hængt billederne og vægtæpper op for at skabe en bedre lyd i dit hjem. Store minimalistisk indrettede stuer, kan have en hul og kold klang, der nærmest runger og skaber ekko. Problemer med dårlig akustik er et stort problem i mange rum. Men med WoodUpp’s Akustikpaneler, kan du forbedre lyden og looket markant.

Hos WoodUpp har vi også listelofter, som er nøjagtig det samme produkt som vores akustikpaneler. En listevæg eller et listeloft giver dig muligheden for at skabe velvære til dig og de mennesker, du har omkring dig.

Lyd består af bølger, og når lydbølgerne rammer en hård overplade, reflekteres den tilbage i rummet, hvilket skaber det, vi kender som ekko eller efterklang. Akustikpanelerne bryder og absorberer lydbølgerne når de rammer lamellerne og filten. Hermed undgår man, at lyden reflekterer tilbage i rummet, og risikoen for efterklang minimeres markant.

Hør forskellen

Rumklang

Uden rumklang

Oplev en helt ny verden af akustisk velvære.

Den generelle støj I rummet mindskes

WoodUpps akustiske paneler er oplagte at bruge i hvilket som helst rum, hvor der er problemer med akustikken. Det kunne være i stuen, gangen, køkkenet, soveværelset eller kontoret. Den generelle støj i hjemmet vil blive mindsket, samtidig med at din indretning får et lækkert løft rent udseendemæssigt. Du vil opleve en varmere klang i rummet og at lyden ikke bliver hængende lige så længe i det rum, hvor du monterer akustiske paneler.

Dårlig akustik virker stressende

Der er også andre ting, der spiller ind, når det handler om akustik. Hvis du gerne selv vil prøve at forbedre akustikken i din bolig, og sørge for at lyden ikke bliver hængende for længe i rummet, så skal du tage et kig på din indretning. I Skandinavien indretter vi os enkelt og minimalistisk – hvilket er smukt, men også en udfordring, når det kommer til lyd. En ringe akustik er stressende og ubehagelig, men der er ting, du selv kan gøre for at forbedre akustikken.

Det kan du selv gøre for at forbedre akustikken i din bolig

Når du vil forbedre lyden i din bolig, kan du roligt investere i lange tunge gardiner og bløde møbler. Store bogreoler, tekstiler og tæpper er også vigtige faktorer, når du skal dæmpe støjen i dit hjem. Billeder på væggen, puder og lænestole med høje ryglæn er alt sammen med til at absorbere lyden. Men skal du have forbedret lyden markant, så skal du gå efter vores akustiske paneler.

Hvis du gerne vil se de forskellige farvenuancer og materialer, inden du køber dine paneler, så kan du bestille en farveprøve med gratis levering. På den måde er du sikker på at få det akustik panel, der passer bedst til din indretning. Er du mere til en anden form for indendørs vægbeklædning i træ, kan du finde vores udvalg af trævægge.

Forbedret taleforståelse.

"Kan du måske sige det en gang til?" vil være en sætning, der hører fortiden til. I rum med lav god akustik er det nemmere at høre, hvad folk siger.

Forbedr dit velvære og reducer stressniveauet.

At være i et miljø med dårlig akustik kan have negative konsekvenser på dit helbred. Fjernet efterklang har enorme helbredsfordele.

Giv hjemmet et rustikt udtryk med akustikpaneler

Akupaneler giver et rustikt look i den moderne bolig, samtidig med at de giver rummet en langt bedre akustik. Du vil opleve, at samtalen får en mere behagelig klang i det rum, hvor du monterer akustik paneler. WoodUpp akustikpaneler kommer i mange forskellige nuancer og materialer, for eksempel rustik egefiner grårustik egefiner natur og valnød. Se alle vores varianter hér. Panelerne er opbygget af finerede lister på et specialudviklet sort akustikfilt, der er lavet af genbrugsmateriale.

Produktspecifikationer

Produktdimensioner.

Akupanelet måler 2400 x 600 mm, og er opbygget af 13 mm x 27 mm dybe lameller. Lamellerne er monteret med 13 mm afstand på en base af akustisk filt. Den specielt udviklede filt er lavet af genbrugsplastik og er 9 mm tyk. Panelet er 22 mm tyk i alt med lamellerne og filten inkluderet.

2400 mm

Længde

600 mm

Bredde

22 mm

Dybde

Produktets lydabsorptionsklasser.

Akupanelet hjælper med at absorbere lydbølger i rummet, i stedet for at reflektere dem. Monteres panelerne direkte på væggen, opnås lydabsorptionsklasse D. Monteres panelerne på en forskalling med 45mm mineraluld, opnås lydabsorptionsklasse A.

Lydklasse A – den bedst mulige vurdering.

I en officiel lydtest nåede vores Akupanel den højest mulige vurdering - lydklasse A. For at opnå lydklasse A i dit rum, skal du indsætte mineraluld bag panelerne (se vores monteringsvejledning). Du kan dog også montere panelerne direkte på væggen, og hvis du gør dette, så vil du opnå lydklasse D som også er meget effektiv, når det kommer til lyddæmpning.

Som du kan se på grafen er panelerne mest effektive mellem frekvenserne 300 Hz og 2000 Hz, som er det mest almindelige lydniveau folk oplever. Dette betyder, at panelerne vil dæmpe både høje og dybe lyde. Grafen herover er baseret på akustikpaneler monteret på 45 mm reglar med mineraluld bag panelerne.

Bæredygtighed

Vi vil passe på miljøet. Derfor foretrækker vi at bruge bæredygtige materialer i vores produkter.

Akupanel – monteringsvejledning

Klik på de forskellige lag for at interagere

Filten er lavet af genbrugte plastikflasker

Filten

Vores akustikpaneler er laved af genbrugsplastik, hvilket betyder, at vi tager et affaldsprodukt, og forvandler det til noget brugbart og smukt.

Filten absorberer lydbølgerne og dæmper lyden.

MDF plade

Lamellerne

Vores kerne består af en fiberplade med medium densitet, og kan fås i sort eller natur.

Lamellerne skaber fussion, hvilket betyder, at de bryder lydbølgerne, og hermed dæmper de lyden.

Træ fra bæredygtigt skovbrug

Overfladen

Alt træ vi bruger kommer fra bæredygtigt skovbrug, hvilket sikrer, at skoven kan nå at reproducere mere træ, end der bliver fældet.

Derudover sørger vores leverandør for gode arbejdsforhold for de mennesker, der arbejder i skoven, samtidig med at skovens dyreliv respekteres og beskyttes.

Akustikpanelerne kan nemt monteres med få værktøjer

Du skal ikke være professionel for at montere panelerne. Det er det perfekte DIY projekt.

Vi har med vilje sorteret fineren sådan, at den optræder med små revner og knaster, fordi vi ønsker et naturligt og rustikt look på vores akustiske paneler. Alle vores akustikpaneler er produceret i Danmark og måler 2400×600 mm. Med lameller og filt er panelerne i alt 22 mm. tykke.

Du kan montere dine akustiske paneler med ganske få værktøjer, og med vores monteringsvejledning er du sikker på at blive guidet trygt igennem processen.

For de fleste vil monteringen af panelerne være et underholdende DIY projekt. Det er meget simpelt - du kan tilpasse panelernes længde med nærmest enhver sav og fastgøre dem med skruer gennem filten. Det bliver ikke meget nemmere.

Hvis du foretrækker at at se DIY projekter på dit TV, kan du i stedet hyre en snedker/tømrer til at klare arbejdet for dig. Det burde ikke tage lang tid - din lokale snedker/tømrer kan let montere panelerne for dig. Bare vis monteringsvejledningen.

Akupanel – monteringsvejledning
Akupanel

Fra 795,00 DKK pr. panel

Køb nu

Vi er her for at hjælpe. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Ring til os

+45 78 74 02 02

Send en e-mail

pm@woodupp.dk