Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

100 dages tilfredshedsgaranti

100 dages tilfredshedsgaranti

Farveprøver
Vores historie

Vores historie.

Vores grundlægger, Mads Vesterby, startede WoodUpp på grund af sin passion for nordisk design og opfandt et anerkendte Akupanel i 2018. Siden da er vores produkter blevet brugt i projekter over hele verden.

Alle vores produkter kommer fra vores produktion i Ribe, Danmark. Vores passion for bæredygtig produktion kombineret med vores erfaring med træ betyder, at hvert produkt der forlader vores fabrik, er et kvalitetsprodukt.

Vores typiske kunder spænder fra privatpersoner til virksomheder, restauranter og projekter og hele verden. I bund og grund vælger folk os, fordi vi tilbyder unikke produkter af høj kvalitet, der forbedrer akustikken og giver ethvert rum et moderne udseende.

Med andre ord, vi skaber exceptionelle produkter til moderne individer, hvilket markant forbedre udseendet og akustikken i folks yndlingsrum.

Vi er WoodUpp

Bæredygtig produktion

Med en passion for bæredygtig produktion, fremstiller vi alle vores produkter på vores fabrik i Ribe, Danmark.

Om WoodUpp

Vi hjælper mennesker med at skabe gode rum gennem vores nordiske designs. Vores produkter forvandler den måde rum lyder og ser ud på, og gør en positiv forskel i menneskers liv.

Mød vores grundlægger

Mads Vesterby er stifter og administrerende direktør for WoodUpp. Lær mere om den rejse han har været på, mens han skabte WoodUpp.

1991

Begyndelsen

Mads’ forældre, Helle og Per Hansen, lagde grunden til WoodUpp ved at etablere PVH Production i 1991 i Ribe, Danmark. Mads er bogstaveligt talt født ind i finerproduktionens verden, opvokset i en lille lejlighed i fabrikkens lokaler. Mens de balancerede mellem skabelsen af en familie og en virksom, tog Helle og Per ud på en rejse for at producere træoverflader til møbelindustrien.

I dag er PVH Prodution en vital del af WoodUpp – det er fabrikken der producere vores Akupaneler.

2016

WoodUpp er grundlagt

WoodUpp blev grundlagt som et skoleprojekt. Mads læste marketingledelse og til sidst var det obligatorisk at komme i praktik. Havde man en virksomhed, fik man lov til at komme i praktik i sin egen virksomhed – så Mads var hurtig til at stifte en helt ny virksomhed: WoodUpp.

Mads’ idé var ligetil: han ville skabe et produkt, som han kunne producere hos sin fars virksomhed (PVH) og sælge direkte til slutforbrugeren via sin e-handelsbutik. Og det gjorde han. Hans første produkt var et simpelt vægpanel, som du ville sætte på væggen.

Vægpanelerne var ikke en umiddelbar succes, og foreningen genererede ikke nok indtægter til at Mads kunne betale sig selv løb. Heldigvis fik han et job i administrationen på hans fars virksomhed, hvilket betød at han kunne arbejde på deltid hos PVH, mens han byggede WoodUpp ved siden af.

2018

Mads opfandt Akupanel

Mads og hans far opfandt Akupanelet i 2018. De fik øje på lamel-tendensen i offentlige bygninger, men de så et behov for et ud-af-boksen produkt, som almindelige mennesker kunne installere i deres hjem, uden hjælp fra tømrer. Og dermed blev Akupanelet født.

Det første parti Akupaneler blev produceret på en fredag. Samme dag tilføjede Mads produktet til webshoppen og lagde et billede på Instagram. Mandag morgen var der allerede udsolgt. Endelig fik WoodUpp et gennembrud, og virksomheden begyndte at vokse.

2019

Opbygning af en virksomhed

I 2019 havde Mads så travlt at han ikke kunne følge med. Så han besluttede at ansætte nye partnere, Mikkel (TH) og Troels (TV) samt de første medarbejdere. Ved årets udgang arbejder 5 personer på fuldtid i WoodUpp.

Desuden blev de to første internationale afdelinger startet i Storbritannien og Holland. Den internationale ekspansion var begyndt.

2021

Generationsskifte – Mads køber sin fars fabrik

I 2021 er Mads (og WoodUpp) nu sin fars (Per Vesterby, TV) største kunde, og WoodUpp står for 95% af PVH’s produktionskapacitet. Per og Mads var enige om, at det var på tide med et generationsskifte.

Med hjælp fra investorer, opkøber Mads og hans partnere PVH Production og Steffen Silberbauer (TH) bliver partner og finansdirektør i WoodUpp. Og heldigvis overbeviser Mads overbeviser sin far om at blive i virksomheden som produktionschef.

2022

Bedste nye firma, 2022

WoodUpp er nu til stede i mere end 14 lande i Europa of Nordamerika. Ved udgangen af 2022 arbejder mere end 100 personer i WoodUpp, hvis man medregner de ansatte i WoodUpp-afdelingerne, som er ejet af partnerne.

Det er et fantastisk år for WoodUpp, da vi vinder prisen “Bedste Nye Virksomhed” i vores region i Danmark.

2023

Mads

En ny vision for WoodUpp

I 2023 præsenterer Mads en ny vision for Woodupp. Han ser en fremtid hvor WoodUpp er mere end producent af Akupaneler – han forestiller sig WoodUpp som et globalt livsstilsmærke, der sætter folk i stand til at skabe gode rum for sig selv og de mennesker de holder af:

Vi hjælper mennesker med at skabe gode rum gennem vores nordiske designs. Vores produkter forbedrer den måde lokaler lyder og ser ud, og gør en positiv forskel i folks liv.