Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

100 dages tilfredshedsgaranti

100 dages tilfredshedsgaranti

Farveprøver

100 dages tilfredshedsgaranti

Hos WoodUpp tilbyder vi dig 100 dages tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 100 dage til at returnere dit køb og få pengene tilbage.

Det er vigtigt for os, at du opnår præcis det resultat, du har drømt om. Derfor giver vi dig ekstra tid til at vurdere, om din nye akupaneler fra WoodUpp opfylder dine behov i dit hjem.

100 dages returret

Har du fortrudt dit køb?

Vi står 100% inde for vores produkter, og derfor har vi udvidet vores returret fra 14 dage til 100 dage. Du har naturligvis stadig 2 års reklamationsret ved fejl og mangler.
Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb.

Hvis du ikke er tilfreds, kan du benytte vores 100 dages tilfredshedsgaranti og returnere din ordre uden problemer. Selv hvis du allerede har monteret panelerne på din væg og ikke er tilfreds med resultatet, kan du stadig benytte dig af vores 100 dages tilfredshedsgaranti.

Det kan nogle gange være svært at vide om dine nye akupaneler kommer til at se pænt ud i dit hjem.

Derfor kan du gerne prøve vores Visualizer, hvor du kan tage et billede af din væg og vælge det WoodUpp-panel, du gerne vil bestille. På den måde kan du se, hvordan panelerne vil se ud på din væg derhjemme og finde det helt rigtige match til dit hjem.

Forbedret akustik garanti

Hvad nu, hvis panelerne ikke virker på akustikken i dit hjem?

WoodUpp akupaneler har lydabsorptionsklasse A, når de monteres med mineraluld bagved. Det er den højeste akustikvurdering, man kan opnå.

Det betyder, at WoodUpp akupanelerne reducerer lydbølgerne i rummet og minimerer rumklangen, når de monteres på vægge eller lofter efter vores monteringsvejledning.

Hvis du, mod forventning, ikke har oplevet en forbedret akustik i dit rum, kan du benytte vores 100 dages tilfredshedsgaranti og returnere din ordre.

Leveringsgaranti

Skal du først bruge panelerne til dit projekt senere?

Det er ikke noget problem. Du har 100 dages returret fra den dag, du modtager din pakke. Så selvom dit projekt skulle blive forsinket et par uger, kan du trygt bestille akupanelerne.

Uendeligt supportgaranti

Har du problemer med at montere panelerne?

Vores WoodUpp-paneler er nemme at montere, men vi forstår, at ikke alle er erfarne DIY-entusiaster. Derfor har vi lavet nemme gør-det-selv-videoer, der forklarer hvert trin i monteringsprocessen, samt en vejledning i tekstform.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du booke et online møde med vores hjælpsomme kundeservice, der står klar til at guide dig gennem monteringen af dine akupaneler.

Hvis du har spørgsmål om indretning, akustik, montering eller andet, er du velkommen til at kontakte os via telefon, chat, video eller mail. Vi er klar til at hjælpe dig både før, under og efter dit projekt.

Det praktiske:

  • Fortrydelsen skal anmeldes til WoodUpp senest 100 dage efter, at du har modtaget din pakke. Meddelelsen skal sendes pr. mail til pm@woodupp.dk I beskeden skal du oplyse dit ordrenummer og tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din 100 dages tilfredshedsgaranti.Vi vil sætte stor pris på, hvis du kunne skrive et par ord om, hvorfor du returnerer dit køb, da det vil fremskynde ekspeditionsprocessen, men det er ikke et krav.
  • Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med returneringen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen sammen med varerne.
  • Ved reklamation og produktionsfejl står WoodUpp for forsendelsesomkostningerne.
  • Fortrydelsesretten gælder ikke for specialproducerede produkter. Varer, der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er undtaget.

Returordren sendes til:

WoodUpp A/S
Att: Returordre
Industrivej 59
6760 Ribe