Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

100 dages tilfredshedsgaranti

100 dages tilfredshedsgaranti

Farveprøver

På besøg med Kasper Boye

Kasper Boye er autodidakt indretningskonsulent og selvlært håndværker. I dette indlæg har jeg taget en snak med Kasper omkring de trends han ser inden for indretning lige nu. Derudover tager vi et besøg hos to af de projekter – Regus og Restaurant Mastek – som han har indrettet.
Der er en masse god inspiration på vej til dig.

 Se Kasper Boyes
Historie

Akupanel | 240 – Rustik Egefinér Natur

849,00 kr.

Kasper, vil du ikke starte med at fortælle lidt om dig selv og din virksomhed? Hvordan fandt du af, at du ville arbejde med møbler og indretning?

“Jo, det kan du tro. Jamen for mig der startede det egentlig i den sidste tid, hvor jeg boede hjemme, og da jeg skulle flytte hjemmefra. Jeg havde et ønske om at lave et bord, der passede til en væg i den nye lejlighed. Og der kunne jeg jo ikke gå ud at købe en standard løsning, der passede nøjagtigt til denne her væg – jeg kunne enten få et bord, der var for kort, eller et der var for langt. Derfor lavede jeg et selv, og der synes jeg, at det var sjovt det her med, at jeg lige pludselig havde lavet noget, der var custom made. Det er egentlig stadig det, der driver mig – altså at lave de her unikke løsninger, der passer til den sjæl og stemning, som der er i rummet”.


Hvilke trends ser du lige nu inden for indretning lige nu?

“Jamen jeg kan godt li’ at folk er blevet en lille smule mere modige – både i forhold til farvevalg og materiale valg. Netop det her med at lave en hel trævæg, det var næsten uhørt for 10 år siden. Så det er jo sådanne tendenser, der næsten trækker tråde tilbage til 70’erne, og nu har jeg nogle steder lavet hele rum, der har været helt beklædt i træ. Men jeg har jo nok også lidt nogle skøre idéer, men folk er med på den, og det synes jeg squ’ er sjovt”.

Og der må jeg give Kasper ret. Det er fedt, at alting ikke bare skal være sort og hvidt længere.

“Jeg synes, at netop de her New Yorker vægge og jeres akustikpaneler går rigtig godt hånd i hånd. Og det kan kunderne også godt se, så tit hvis jeg skal lave en halvvæg under en glasvæg, så foreslår jeg, at vi sætter akustikpanelerne under glasvæggene. Det er bare lidt sjovere at se på, end en helt hvid væg og igen – så hjælper det på akustikken”.


Hvad tror du, bliver det næste inden for indretning?

“Det er godt spørgsmål. Det ved jeg squ’ ikke, hvis jeg skal være helt ærlig”.

Kasper kigger ned imens han griner lidt, før han fortsætter:

“Det optager mig egentlig heller ikke så meget. Jeg er mere optaget af at bruge det der nu er, men på en atypisk måde. Når jeg får et produkt som jeres akustikpaneler i hånden, så er det første jeg tænker på, hvordan de kan bruges på en anderledes måde. Og jeg fandt jo hurtigt ud af, at de her akustikpaneler de er fleksible da akustikpladen er lidt blød, og så syntes jeg jo straks, at det var sjovt at bruge det på rundinger. Det har jeg gjort nogle steder, hvor det har givet et super fedt resultat”.

Og et de steder, hvor Kasper har lavet denne detalje med rundingen, er hos virksomheden Regus, der er første sted på vores rute.

Så lad os komme videre til det første sted på ruten.

Jeg synes virkelig, at det er blevet godt med de her runde hjørner. Er det noget du tit laver?

“Jamen det er jo igen det her med, at jeg synes, at det er sjovt at arbejde med materialet. Det var noget af de første jeg tænkte på, da jeg havde panelet i hånden – okay det er fleksibelt. Det var ikke bare et fikseret produkt. Så det havde jeg glædet mig til at prøve af, og det her var et af de første steder, hvor jeg fik lov til det”.

Fedt.

Kerstin (vores fotograf) fik taget nogle billeder, og da hun var færdig, var det på tide at vi hoppede videre.

Vi skulle til restaurant Mastek. Det havde jeg virkelig glædet mig til, for Kasper havde sagt, at det virkelig var blevet godt.

Og lad mig bare sige det med det samme – jeg blev ikke skuffet.

Han er kommet derhen før os, og kommer ud fra selve restauranten. Han fortæller, at der – lige præcis (og uheldigvis) idag – er et modeshow igang i selve restauranten, så der fyldt med tøjstativer – og naturligvis en masse tøj.

Ikke helt optimalt, når man skal tage billeder.

Heldigvis har vi ramt pausen, og folk er har forladt restauranten. Kun kokkene er tilbage.

Kasper starter med at præsentere projektet uden for restauranten.

“Det er faktisk et historisk lokale for København. Der har været restaurant i rigtig mange år, og det ligger jo lige ud til vandet, så det har været stamsted for mange sejlende før i tiden”.

Kasper fortæller, at der for nogle år siden var kommet nye ejere til, hvor han så blev en del af indretningen.

“Projektet blev med omdrejningspunkt i jeres egetræs akustikpaneler (Rustik Egefinér Natur), fordi indretningen er valgt meget mørk og dyster – på den hyggelige måde – så det I vil se, når vi kommer inden for er, at WoodUpp panelerne er den eneste lyse kontrast. Så de er meget signifikante for hele rummets udtryk”.

Vi slår døren op ind til restauranten.

Personligt var det en vildt inspirerende dag for mig.

Jeg så mange forskellige måder, som man kunne bruge vores paneler på. Og mange af dem havde jeg slet ikke tænkt på.

Mit håb er, at du har fået stor portion inspiration, som du måske kan bruge i dine egne projekter. Og hvis du savner mere inspiration, så kan du jo altid følge Kasper på instagram (eller os for den sags skyld). Jeg har smidt et link til hans profil ind herunder.

Tak fordi du læste med!

// Troels