Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

100 dages tilfredshedsgaranti

100 dages tilfredshedsgaranti

Farveprøver

Erik Sviatchenko

Erik inviterede os indenfor til en kop kaffe og en rundvisning. Sammen med hans kone, Anne Sviatchenko, og deres to børn, bor de i et minimalistisk hus. Vi var så heldige, at få lov til at besøge Erik, og høre mere om de tanker, som han og hans kone, har gjort sig i forbindelse med indretningen af deres hjem.

Det her er Eriks historie

Akupanel | 240 – Rustik Egefinér Natur

849,00 kr.

Hvad betyder det for dig, at du har et pænt hjem?

– For mig som menneske – og som fodboldspiller – betyder det utroligt meget at have et æstetisk pænt hjem. Det er et samlingspunkt for os som familie, og derfor så nyder vi, at kunne slappe af i vores hjem.

For os handler det om at have et hyggeligt hjem, og noget af det vi går op i, det er også æstetik. Så for os der er hjemmet en oase, hvor vi gerne vil gøre noget ud af det.

Tankerne omkring vores indretning og vores hus, som vi virkelig er forelskede i, har været det her med at gå all in.

Så på den måde har vi virkelig også investeret, både i form af tid og økonomi, i at få det her hjem, som vi drømmer om. Så idéen vedrørende vores indretning har fra starten været, at det både skal være hyggeligt og minimalistisk på samme tid.

Det må man virkelig sige er lykkedes.

De store hvide vægge brydes af store collager og billeder, og kunstneren bag er naturligvis Eriks egen far, Sergei Sviatchenko.

Når snakken falder på den smukke kunst, der er gennemgående i hele huset, så kan man tydeligt mærke, at Erik har arvet den samme passion for kunst og æstetik fra sin far.

Da du skrev til os på Instagram, der skrev du, at I længe havde ledt efter lige netop “os”. Hvad mente du med det?

– Da vi søgte en mulighed for ligesom at indrette hjemmet på en lidt mere specifik og en lidt mere speciel måde, så kom det her element op med, at man kunne bringe det her naturlige look ind i hjemmet – så at sige.

Da vi så fandt WoodUpp, min hustru og jeg, så tænkte vi egentlig, at det så ret nemt ud, og det kunne give os præcist den æstetik, som vi havde lyst til. Det skulle bryde det hvide i vores hus, hvor vi har store hvide vægge med min fars kunst.

Så det var egentlig det, jeg mente med det, da jeg skrev til jer.

Vi har fået rigtig mange kommentarer på vores woodupp-vægge – og det er ikke engang løgn – der har virkelig været mange.

– Vi elsker at åbne vores hjem op for familie og gæster, og det første vi gør lige for tiden, det er, at vi siger: “Kom! I skal lige op og se vores nye væg”.

Så på den måde, så har vi fået rigtig gode tilbagemeldinger. Og det er da dejligt, når vi nu også gør noget ud af det her med at have et dejligt hjem. Så når ens familie og venner kommenterer på det, så betyder det helt klart noget.


Det er da dejligt at høre! Hvis nu du skulle fremhæve én bestemt ting, som du synes, at det har givet jer med en listevæg, hvad skulle det så være?

– Hvis jeg skal fremhæve en specifik ting ved de her listevægge, så tror jeg, at det skal være det her med, at det bryder. Og jeg synes, at det er utroligt æstetisk pænt, når man ikke bare har rigtig meget af det samme.

Så denne her væg går virkelig ind og giver noget andet. Og samtidig med det, så giver det noget varme, så på den måde så synes jeg, at det har et element, som jeg sætter stor pris på.


Og det var nemt nok at sætte op? 

– Nu skal jeg passe på, at jeg ikke kommer til at udstille mig selv her, ha ha. Men jeg kan jo ikke lyve for åben skærm, så jeg har ikke selv sat det op – jeg er nemlig ikke den store handyman.

Jeg kan lave nogle ting, men lige det her med at gøre det helt perfekt, det ville jeg hellere have en professionel til. Men jeg var med til at sætte det op, og det var altså ret simpelt.

Det er nemt at gå til, og jeg tror også at næste gang – hvis vi skal have det op igen – hvilket jeg håber på, jamen så tror jeg faktisk godt, at vi selv ville kunne gøre det. Så herfra vil det klart lyde, at hvis man har lyst til at få en akustik væg eller andet, jamen så skal man selvfølgelig tage fat i WoodUpp.

Fantastisk! Tusinde tak fordi jeg måtte komme forbi, Erik. Det har virkelig været en fornøjelse.


LINKS:


#MYWOODUPP

Del dit WoodUpp projekt med os på Instagram ved at tagge billederne med #mywoodupp. Så kan det være vi vælger dit projekt til at blive featured her på bloggen!