Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

100 dages tilfredshedsgaranti

100 dages tilfredshedsgaranti

Farveprøver

A+ Siam Sushi

En sushirestaurant med stil

Hvis du har en restaurant, så er det utrolig vigtigt, at du har en indbydende restaurant, hvor der er rart at være. Både i form af det visuelle udtryk og det akustiske miljø. Søren fra Rumraketten har indrettet A+ Siam Sushi, og han øser gerne ud af inspiration i forhold til de tanker, han har gjort sig vedr. indretningen af A+ Siam Sushi.

 DET HER ER A+ SIAM SUSHI

Akupanel | 240 – Klassisk Eg (Grå Filt)

695,00 kr.

Der er mange ting, der så kan spille ind i forhold til om man får en god oplevelse eller ej – eksempelvis maden, servicen fra personalet og ikke mindst omgivelserne. For Søren Nielsen var opgaven at sætte de rigtige rammer hos A+ Siam Sushi. Temaet var:

Uformel luksus.

Det var det udtryk, som Søren skulle ramme i restauranten. Og det har han i den grad formået at ramme, synes jeg.

Bedøm selv.

Der er rigtig mange fine detaljer, når man kigger rundt herinde – der er virkelig tænkt over tingene. Hvis du skulle fremhæve dine yndlings detaljer ved indretningen her, hvad skulle det så være? 

Derudover så synes jeg, at det er fedt – også for øjnene – at det binder tingene sammen fra bordene og så op til væggen.

Det skaber helhed.

Og så er der jo også det her med, at det er at det er med til at give en bedre rumklang.

Og det er faktisk en vigtig pointe, når man har en restaurant;

For når du har et super behageligt akustisk miljø i din restaurant, hvor der ikke er rumklang, og hvor der er behageligt at være, ja så tjener du simpelthen også flere penge i din restaurant.

Kunderne køber mere, og chancen for at de kommer igen er større.

Hvilket jo er ret væsentligt.