A+ Siam Sushi
En sushirestaurant med stil
Hvis du har en restaurant, så er det utrolig vigtigt, at du har en indbydende restaurant, hvor der er rart at være. Både i form af det visuelle udtryk og det akustiske miljø. Søren fra Rumraketten har indrettet A+ Siam Sushi, og han øser gerne ud af inspiration i forhold til de tanker, han har gjort sig vedr. indretningen af A+ Siam Sushi.
Om Søren Nielsen
Søren har 17 års erfaring som indretningsarkitekt. Han har skabt indretnings Rumraketten, hvor han hjælper sine kunder med diverse indretningsopgaver. Han arbejder med indretningsopgaver i både private hjem og hos virksomheder.
Vores første reaktion
Kom med på inspirations-rundtur hos A+ Siam Sushi i Aarhus, med Søren fra Rumraketten.
Søren er kaptajn på Rumraketten – som han kalder sin indretningsvirksomhed – og sammen havde vi fået lov til at besøge A+ Siam Sushi i Aarhus, hvor vi tog en snak om indretningen og tankerne bag projektet. Søren har 17 års erfaring fra indretningsbranchen. Så udover at der er god inspiration at hente, så får du nogle rigtig gode råd til, hvordan man bedst muligt indretter en restaurant. Så hvis du har en restaurant, så er det med at spidse ører.
Én af de ting som Søren og jeg talte en del om var følgende:
Når man har en restaurant, så er der én ting, der er super vigtig i forhold til, at din restaurant bliver en succes. Og det er simpelthen at du skaber en god oplevelse for dine gæster. For når folk tager ud for at spise, så er det ikke kun for isoleret set for at spise god mad – det er for at få en dejlig aften sammen med andre. Altså handler om mere end “bare” mad.
Der er mange ting, der så kan spille ind i forhold til om man får en god oplevelse eller ej – eksempelvis maden, servicen fra personalet og ikke mindst omgivelserne. For Søren Nielsen var opgaven at sætte de rigtige rammer hos A+ Siam Sushi. Temaet var:
Uformel luksus.
Det var det udtryk, som Søren skulle ramme i restauranten. Og det har han i den grad formået at ramme, synes jeg.
Bedøm selv.
Søren, du har jo lavet indretningen her hos A+ Siam Sushi. Hvad har dine tanker været omkring indretningen her?
Jamen jeg tænker meget holistisk.
Når det er en restaurant så tænker jeg meget over, hvordan jeg får det hele indrettet således at medarbejderne faktisk føler sig tilpas når de går på arbejde, så der er en større glæde ved det hele.
Også handler det selvfølgelig også om gæsterne.
Når gæsterne kommer forbi, så skal omgivelserne være med til at give dem en god oplevelse. Fordi hvis omgivelserne er de rigtige, så er det også med til at gøre, at maden smager bedre.
Så det er ligesom de tanker, som jeg har gjort mig, kan man sige.
Der er rigtig mange fine detaljer, når man kigger rundt herinde – der er virkelig tænkt over tingene. Hvis du skulle fremhæve dine yndlings detaljer ved indretningen her, hvad skulle det så være?
Til det spørgsmål svarer Søren:
Der er faktisk flere ting:
Jeg synes at den krydssofa, som vi har fået lavet her er ekstraordinær. Også fordi at man ikke ser det ret ofte. Det synes jeg er rigtig fedt. Også fordi det giver muligheden for, at man kan sidde på en anden måde end ved stolene og bordene, hvilket jeg tror at stamgæsterne sætter stor pris på. Det her med en sofa, det er også bare lidt hyggeligt.
– Derudover så kan jeg rigtig godt li’ den opsætning vi har lavet med Patera Lamperne over sofaen, der er en del af hele det her set up med sofaen og lamperne.
Det gør bare at folk tænker “wow”, når de kommer ind i restauranten.
Jeg synes, at det er meget gennemført heroppe i overetagen.
Den sidste detalje er akustikpanelerne i selskabslokalet i underetagen er vildt fede. Indretningen dernede har noget kant.
Hvad er det du synes, at et akustikpanel kan bidrage med i indretningen?
Der vil jeg sige, at der er flere ting.
Den ene ting det er, at det er en god måde at få noget træ ind i indretningen på en anderledes måde, i stedet for at det “bare” er i form af stole og borde.
Derudover så synes jeg, at det er fedt – også for øjnene – at det binder tingene sammen fra bordene og så op til væggen.
Det skaber helhed.
Og så er der jo også det her med, at det er at det er med til at give en bedre rumklang.
Og det er faktisk en vigtig pointe, når man har en restaurant;
For når du har et super behageligt akustisk miljø i din restaurant, hvor der ikke er rumklang, og hvor der er behageligt at være, ja så tjener du simpelthen også flere penge i din restaurant.
Kunderne køber mere, og chancen for at de kommer igen er større.
Hvilket jo er ret væsentligt.
Tusinde tak fordi du ville være med, Søren. Jeg synes virkelig, at du har gjort det rigtig godt her.
– Jamen, selv tak! Det er jeg glad for at høre – jeg er også selv rigtig stolt af resultatet.
Jeg håber, at du fik noget ud af dette indlæg.
Tusinde tak fordi du læste med!
// Troels