House Tour hos Melissa

Vi har været så heldige, at vi har fået lov til at tage på en house tour hos Melissa Trentemøller, der er bosat i et hus i Ballerup sammen med sin mand Kasper og deres to børn. Huset de bor i, er drømmehuset, som de selv har bygget fra bunden, og især Melissa finder hele tiden ny inspiration til, hvordan huset kan indrettes, så det bliver til lige præcis den base og bolig, de i familien har brug for.

Om Melissa Trentemøller:

  • Melissa bor i Ballerup med hendes mand, Kasper, og hendes to børn – Alba & Liva.
  • Til hverdag er hun studerende, hvor hun læser til Socialpædagog.
  • Du kan følge Melissa på Instagram – @m_trentemoeller – hvor hun deler øjeblikke fra hendes hverdag og billeder fra hendes hus.

Melissa læser til dagligt til pædagog, hvor hun efterfølgende gerne vil ud at arbejde med dem, der har allermest brug for hjælp, og dem som har brug for lidt ekstra.

Hun går meget op i boligindretning, og følger med i de trends, der rører sig rundt omkring.

Herfra henter hun inspiration til, hvad hun kan gøre i sin egen indretning, for at skabe den bedst mulige atmosfære for hende og familien, så der er rart at være.

Hos familien Trentemøller er de meget sociale, og de elsker at have gæster på besøg i deres smukke hjem. Deres sociale interesser har sat et stort præg på, hvordan huset skulle bygges, da det var vigtigt, at det skulle være et sted, hvor alle kunne samles og være.

 

Boede i et år i husvogn.

Vi bor i det her dejlige hus som min mand Kasper har bygget os. Vi byggede det i 2015 hvor vi boede i husvogn et år i forhaven, og havde et barn, og så gik vi så og byggede på grunden. Nu er vi nået hertil, og har hele tiden nye planer og nye idéer til, hvordan vi vil udsmykke hjemmet, og vi synes, det er blevet rigtig godt med de mange ting, vi har fået lavet her.

Sådan lyder det fra Melissa, der glædeligt fortæller om rejsen mod drømmehuset, mens hun har det største smil på læberne.

Det er tydeligt at se, at hun er stolt af det resultat, de er endt ud med, og det forstår jeg virkelig godt.

Det er ikke blot selve huset, hun er glad for, men også selve beliggenheden, der har haft stor betydning for, at det netop var den grund, de købte, på trods af at markedet i området er dyrt.

Her ligger de nemlig både tæt på natur og institutioner, hvilken er en vigtig faktor for familien.

Vi var hussøgende, og ville gerne herud af at bo, men markedet er et dyrt marked her, så vi kiggede primært i en anden kommune. Men lige pludselig så dukkede grunden her op med et hus på, og så tænkte vi, at nu var det bare her at vi skulle slå rødder. Så vi rev det gamle hus ned, byggede nyt, og nu har vi altså fået drømmehuset og den drømmegrund, vi gerne ville have. Vi har skoven lige her oppe for enden, Hareskoven, vi har institutioner, og vi har familien tæt omkring, og det er jo bare dejligt at vi har haft muligheden for at lande der, hvor vi gerne ville.

Et fremtidssikret hus.

Både det, at huset kunne bruges til sociale arrangementer, men også at familien bare ville kunne slappe af i de store, lyse rum, der fik dem til at føle sig tilpas, og fik dem til at falde helt til ro, var vigtige faktorer, da huset skulle bygges.

Da vi spurgte Mellissa om, hvad tankerne omkring indretningen af huset havde været, blev det klart, at det var vigtigt, at huset skulle fremtidssikret således, at det blev delt ind i to afdelinger.

En til de voksne, og en til børnene, så de kan få mere privatliv, når de bliver større.

Helt fra starten af da vi byggede det her hus, der var det egentlig planen, at vi skulle skabe et rum, hvor det skulle være rummet, hvor vi ligesom var, og hvor vi var sammen med alle dem, vi godt kan lide at være sammen med. Vi er meget sociale, så det skulle være et stort rum, hvor der ligesom er plads til alle, hvor man både kunne lave mad, men stadig have gæster der følte, at de var en del af selskabet.

Men det skulle også være et hjem, der kunne bruges i mange år. Vi har to børn, og derfor så var tanken, at vi lavede det som et vinkelhus, fordi så havde børnene deres afdeling, og vi havde vores. Så på den måde har vi også tænkt ud i fremtiden, at når de bliver ældre, vil de også gerne have noget tid selv, derfor har vi valgt, at det skulle være på denne måde.

Store flader i huset gav dårlig akustik.

Når man træder ind i familiens hjem, kommer man med det samme ind det store køkken-alrum, hvor der er højt til loftet.

Rummet er smukt møbleret med adskillige små planter, flotte borde, fine vaser og moderne billeder, der giver en rigtig god og hyggelig atmosfære i det store rum.

Loftet og en endegavl er desuden beklædt med smukke akustikpaneler. 

Melissa fortæller, at hun inden akustikpanelerne havde akustikplader i rummet, men rummets størrelse gjorde, at akustikpladerne ikke kunne klare at stoppe nok lyd, og var derfor uudholdeligt at være i, når der var mange mennesker.

Det kunne akustikpanelerne heldigvis hjælpe med, og det kunne man tydeligt høre i det store rum. Det rungede slet ikke, og hvor er det bare fedt, at panelerne hjælper så godt på lyden!

Melissa var bestemt også glad for panelernes effekt: 

Så vi har ikke længere problemer, og det er jo virkelig rart, og nu kan vi have vores familie og venner på besøg igen, og være her allesammen, så det er dejligt.

Akustikpanelerne er et kæmpe hit.

Det var på nettet, at Melissa havde fundet informationer om, hvor godt akustikpaneler kunne have effekt på dårlig akustik i store rum.

Derfor kontaktede hun nogle tømrere, for at høre deres mening omkring emnet, og med det samme blev der givet et ‘go’ fra dem, så derfor fortsatte deres søgen ihærdigt.

– Så derfor så stødte vi på WoodUpp, og bestilte nogle prøver hjem først, for ligesom at finde ud af hvilken træsort vi gerne ville have, der skulle op, og der faldt vi for den lyse træsort. Vi synes, det blev virkelig godt, og passer godt til det her sted. Det giver noget varme og noget natur på en måde, som er rigtigt godt til det her lyse. Så det er rigtigt lækkert.

Mange positive tilbagemeldinger – især online.

Efter opsætningen af træpanelerne har familien fået en masse komplimenter på, hvor flot hjemmet er blevet. Men det er ikke kun familien og vennerne, der er helt vilde med det smukke hjem.

Også på nettet er der mange positive tilbagemeldinger.

Melissa har været flittig til at dele en masse billeder af hjemmet på sin Instagram-profil, hvor hun får en masse positiv respons og kommentarer, der roser hendes sans for indretning og valg af dekoration i hjemmet.

Og jeg er helt enig – de har virkelig opbygget et skønt hus!

Efter vi har valgt at få lavet de her træpaneler, og at få lavet det både i loft, som gavl, og også nede i soveværelset, har vi fået rigtig god respons. Ikke bare fra familie og venner, men også på nettet.

Ikke nok med at Melissa er med til at inspirere andre, så er hun også helt vild med, at hun selv kan finde inspiration rundt omkring på nettet, så hun kan få nye idéer til, hvordan hjemmet kan blive endnu smukkere og falde lige i familiens smag.

Vi har formået at få skabt et hjem, som vi alle sammen elsker at være i.

Helt overordnet set er både Melissa og resten af familien helt vilde med deres hus, indretningen og beliggenheden, og man kan uden tvivl mærke på Melissa, at det virkelig er drømmehuset på drømmegrunden, de har bygget sig.

– Et hjem som både er et sted hvor vi kan finde ro, men også hvor vi kan have det rart med de mennesker vi omgås, og har gæster. Og så synes jeg, at det er dejligt, at vi har fået mere flow i rummene. Det er lidt som en helhed, men alligevel kan det noget i hvert rum, man kommer ind i. Og det er det, jeg gerne har ville fra starten af.

Jeg må her til slut virkelig sige, at Trentemøller-familien i højeste grad har lykkedes med deres bygge- og indretningsprojekter. Og jeg er også selv blevet inspireret af deres hjem, såvel som følgergruppen, som Melissa er ved at opbygge på Instagram.

Hvis du kunne tænke dig at følge med i Melissas hverdag, og få en masse nye indretningsidéer, kan du følge hende på brugernavnet @m_trentemoeller.

Det vil jeg helt klart anbefale dig at gøre 🙂

Og lige til info – fordi der altid er så mange der spørger – Melissa har brugt Akupanel | Klassisk Eg (Grå filt) på både sengegavl, loft og endevæg.

Tak fordi du læste med!

// Kerstin

Links:

#mywoodupp

Del dit WoodUpp projekt med os på Instagram ved at tagge billederne med #mywoodupp. Så kan det være vi vælger dit projekt til at blive featured her på bloggen!

Skriv et svar