Melissa Trentemøller's story

Melissa og hendes mand havde mange tanker omkring, hvordan deres drømmebolig skulle se ud. Derfor besluttede de sig for at bygge huset fra bunden. Så snart de havde fundet den lokation, som de bor på den dag i dag, vidste de, at det var det perfekte sted for deres familie.

Melissa og hendes familie består af meget sociale mennesker, og de elsker at samle venner og familie - derfor var det vigtigt for dem, at de skulle skabe et stort og åbent rum med plads til alle.

 

Det her er Melissas historie

 

Melissa House Tour

Hjemmet - en vigtig base

Melissa læser til dagligt til pædagog, hvor hun efterfølgende gerne vil ud at arbejde med dem, der har allermest brug for hjælp, og dem som har brug for lidt ekstra. Hun går meget op i boligindretning, og følger med i de trends, der rører sig rundt omkring. Herfra henter hun inspiration til, hvad hun kan gøre i sin egen indretning, for at skabe den bedst mulige atmosfære for hende og familien, så der er rart at være.

Hos familien Trentemøller er de meget sociale, og de elsker at have gæster på besøg i deres smukke hjem. Deres sociale interesser har sat et stort præg på, hvordan huset skulle bygges, da det var vigtigt, at det skulle være et sted, hvor alle kunne samles og være.

Boede i husvogn et år i forhaven

Vi bor i det her dejlige hus som min mand Kasper har bygget os. Vi byggede det i 2015 hvor vi boede i husvogn et år i forhaven, og havde et barn, og så gik vi så og byggede på grunden. Nu er vi nået hertil, og har hele tiden nye planer og nye idéer til, hvordan vi vil udsmykke hjemmet, og vi synes, det er blevet rigtig godt med de mange ting, vi har fået lavet her.

____________________________

Sådan lyder det fra Melissa, der glædeligt fortæller om rejsen mod drømmehuset, mens hun har det største smil på læberne. Det er tydeligt at se, at hun er stolt af det resultat, de er endt ud med, og det forstår jeg virkelig godt. Det er ikke blot selve huset, hun er glad for, men også selve beliggenheden.

Et fremtidssikret hus med store overflader

Da vi spurgte Mellissa om, hvad tankerne omkring indretningen af huset havde været, blev det klart, at det var vigtigt, at huset skulle fremtidssikret således, at det blev delt ind i to afdelinger. En til de voksne, og en til børnene, så de kan få mere privatliv, når de bliver større. Derfor endte huset med at blive bygget som et vinkelhus.

 

En imponerende entré

Når man træder ind i familiens hjem, kommer man med det samme ind det store køkken-alrum, hvor der er højt til loftet. Rummet er smukt møbleret med adskillige små planter, flotte borde, fine vaser og moderne billeder, der giver en rigtig god og hyggelig atmosfære i det store rum. Loftet og en endegavl er desuden beklædt med smukke akustikpaneler.

Store flader i huset, gav dårlig akustik

Melissa fortæller, at hun inden akustikpanelerne havde akustikplader i rummet, men rummets størrelse gjorde, at akustikpladerne ikke kunne klare at stoppe nok lyd, og var derfor uudholdeligt at være i, når der var mange mennesker. Det kunne akustikpanelerne heldigvis hjælpe med, og det kunne man tydeligt høre i det store rum. Det rungede slet ikke, og hvor er det bare fedt, at panelerne hjælper så godt på lyden! Melissa var bestemt også glad for panelernes effekt:

 

Melissas kommentar til panelerne:

Så vi har ikke længere problemer, og det er jo virkelig rart, og nu kan vi have vores familie og venner på besøg igen, og være her allesammen, så det er dejligt.

Se panelerne på din væg

Tag et billede, vælg et panel og se panelet på din væg.

Akustikpanelerne er et kæmpe hit

Det var på nettet, at Melissa havde fundet informationer om, hvor godt akustikpaneler kunne have effekt på dårlig akustik i store rum. Derfor kontaktede hun nogle tømrere, for at høre deres mening omkring emnet, og med det samme blev der givet et ‘go’ fra dem, så derfor fortsatte deres søgen ihærdigt.

 

Så derfor så stødte vi på WoodUpp, og bestilte nogle prøver hjem først, for ligesom at finde ud af hvilken træsort vi gerne ville have, der skulle op, og der faldt vi for den lyse sort. Vi synes det blev virkelig godt, og passer godt til det her sted. Det giver noget varme og noget natur på en måde, som er rigtigt godt til det her lyse. Så det er rigtigt lækkert.

 

Hun har brugt panelerne til at lave en gavl, et listeloft og en sengegavl:

Sengegavl

Gavl

Loft

Mange positive tilbagemeldinger, især online

 

Efter opsætningen af træpanelerne har familien fået en masse komplimenter på, hvor flot hjemmet er blevet. Men det er ikke kun familien og vennerne, der er helt vilde med det smukke hjem. Også på nettet er der mange positive tilbagemeldinger.

Melissa har været flittig til at dele en masse billeder af hjemmet på sin Instagram-profil @m_trentemoeller, hvor hun får en masse positiv respons og kommentarer, der roser hendes sans for indretning og valg af dekoration i hjemmet, og jeg er helt enig - de har virkelig opbygget et skønt hus!

 

Efter vi har valgt at få lavet de her træpaneler, og at få lavet det både i loft, som gavl, og også nede i soveværelset, har vi fået rigtig god respons. Ikke bare fra familie og venner, men også på nettet.

 

Besøg hendes Instagram-profil

Se Klassisk Eg

Gå til produktsiden

Se panelerne på din væg

Prøv visualisering

Bestil farveprøver

Bestil nu