Trævægge

Indendørs vægbeklædning i træ

Hvem siger, man ikke kan have sildebensparket på væggen? Med vores smarte træbeklædning til indendørs vægge kan du skabe lige det rustikke og varme look, du drømmer om i din bolig – og det bedste af det hele er, at det er legende let at montere.

(Alle trævægge er på nuværende tidspunkt UDSOLGT)

Træbeklædning skaber kontrast I din boligindretning

Træbeklædning er ikke bare flot – det er også simpelt at gå til. WoodUpp har flere forskellige træsorter at vælge imellem og fælles for dem alle er, at de bare skal klæbes op på din væg. Nemmere bliver det simpelthen ikke. Til gengæld er forandringen til at få øje på. Indendørs vægbeklædning i træ giver din indretning et rustikt look og fungerer som kontrast til de hvide vægge, som ofte er anvendt i de fleste hjem. Se også vores flotte udvalg af listelofter.

Trævægge er nemme at montere

Alle vores trævægge klæbes til væggens overflade ved hjælp af en montageklæber. Det er en hurtig måde at give din bolig en makeover på – og resultatet er enormt flot.

WoodUpp forhandler flere forskellige typer af trævægge og har helt sikkert også en vægbeklædning, der passer perfekt til din stil og indretning. Når du skal vælge hvilken indendørs vægbeklædning, der passer til din personlige smag, så er det en god idé at kigge på dine øvrige møbler og træsorter i hjemmet.

Vægbeklædning tilfører varme til dit hjem

WoodUpp forhandler fire forskellige træbeklædninger. De er alle lavet af ægte antik egetræ og fås i brun, natur, røget og grå. Alle nuancer tilfører en dejlig varme til din bolig, og vælger du de mørke nuancer, har du mulighed for at skabe et mere kontrastfyldt og dramatisk udtryk i din bolig. Nuancerne brun og natur passer til de fleste boliger og går godt i spænd med den enkle og stilrene måde, vi indretter os på i Skandinavien.

Vægbeklædning passer til alle rum

Vores indendørs vægbeklædning kan sættes op langt de fleste steder – det er kun fantasien, der sætter grænser. I stuen bag sofaen, vil træbeklædningen skabe en flot baggrund, og i soveværelset bag sengen vil den skabe en dejlig ro, når du skal sove. Også i et åbent køkken vil en indendørs vægbeklædning se super skarp ud og skabe en harmoni, når du laver mad eller byder gæster på en drink. Uanset hvilken nuance, du vælger kan du følge vores vejledning, når du skal sætte din vægbeklædning op. Den guider dig trygt igennem projektet, så du ender op med et flot og tilfredsstillende resultat. Se også vores lydabsorberende akustikpaneler.

Husk at købe fugepistol og klæbemiddel

Når du skal montere din WoodUpp træbeklædning, så skal du huske også at smide noget WoodUpp klæbemiddel i kurven. Det er en særlig montagelim, der binder hurtigt og dermed letter dit arbejde, når du skal montere din indendørs træbeklædning. Du bruger bare vores WoodUpp klæbemiddel Pistol, så går det som en leg. Fugepistolen kommer i en god kvalitet og fås endda for under 100 kroner. Vi har lavet en udførlig guide til, hvordan du sætter din indendørs træbeklædning op – men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Fugepistol

Klæbemiddel

WoodUpp fuldender din drøm

Alle vores trævægge måler 800x145x3 mm. Men, hvis du har et større projekt i tankerne, end vores standardmål, skal du endelig kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe dig til en god løsning, der fuldender din drøm om indendørs vægbeklædning i boligen. Med vores vægbeklædning i ægte træ er du skridtet nærmere et skønt, rustikt og naturligt look, som skaber en god “vibe” i din bolig. Desuden gør det jo heller ikke noget, at det er pærenemt at montere uanset, om du er nybegynder eller erfaren udi gør-selv-projekter.

Udforsk vores akustikpaneler

Udforsk Akupanelet

Se vores paneler på din væg

Prøv visualisering

Bliv inspireret

Gå til galleri

Ring til os

+45 78 74 02 02

Send os en mail

pm@woodupp.dk