Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

100 dages tilfredshedsgaranti

100 dages tilfredshedsgaranti

Farveprøver

Lydabsorberende listeloft

Listelofter der giver bedre lyd i hjemmet

Med vores listelofter kan du løfte indretningen og samtidigt forbedre akustikken i dit hjem. Vores listelofter består af nøjagtig de samme akustikpaneler, som vi bruger til vores listevægge. Listelofterne leveres i separate plader, hvilket gør det legende let at montere dem på væggen eller i loftet.

♺ Genbrugsplastik i vores filt ♺ og træ fra bæredygtig skovbrug.

Dansk produktion

Vi producerer alle vores listelofter på vores lille fabrik i Ribe, hvor vores familie har haft fabrik i mange år. Selvom vi har kunder over hele verden, producerer vi alle vores produkter i Danmark, da vi aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten af vores listelofter.

Hvert eneste produkt er unikt. Hver eneste liste der bruges i vores produkter er manuelt udvalgt for at sikre ensartethed i panelerne. Det er en proces der tager tid – men det er det hele værd.

Få et listeloft og få bedre akustik og stilrent udtryk i din indretning.

Et listeloft kan virkelig løfte udtrykket i din bolig til et helt nyt niveau, samtidig med at du fjerner støj og rumklang i rummet. Listelofter kan også med fordel anvendes på kontorer, i mødelokaler, caféer, restauranter og butikker, hvor der også er behov for en elegant lyddæmpende løsning.

Foruden af være både funktionelle og flotte, så er vores produkter lavet af bæredygtige materialer – filten er lavet af genbrugsplast, og træet kommer fra bæredygtig skovbrug.

I mange rum kan dårlig akustik være et stort problem, da rumklang og dårlig akustik går ud over velværen. Her kan et listeloft være løsningen, samtidig med, at det tilbyder et stilrent udtryk sammenlignet med andre akustiske løsninger på markedet.

Vi har flere forskellige farver og træsorter, som du kan vælge til dit listeloft – vi har en sort og en grå akustikfilt, og så har vi også både lyse og mørke træsorter. Se vores udvalg hér.

Få ro i lokalet – et listeloft dæmper lyden.

Vores listeloft har en dokumenteret lyddæmpende effekt, da lydbølgerne brydes, når de rammer filten. Panelerne er absolut mest effektive i miljøer, hvor der er mange glatte overflader som f.eks. gipsvægge og klinker. Du kan læse mere om den akustiske effekt under hvert enkelt produkt.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er en topprioritet

Vi har et stort fokus på bæredygtighed. Vi bruger træ i en stor del af vores produkter, og derfor sørger vi for, at vi udelukkende køber vores træ, fra bæredygtig skovbrug leverandørere. Det betyder, at der ikke fældes flere træer end skoven kan nå at reproducere, og at plante- og dyrelivet beskyttes. Foruden det forudsætter bæredygtig skovbrug også, at der er ordentlige arbejdsforhold for de folk, der arbejder i skoven.

Der bliver forbrugt ufattelige mængder plastik hvert år, og meget af det ender desværre i naturen. Det vil vi gerne gøre noget ved, og derfor bruger vi genbrugsplastik i vores akustikfilt. Vi tager et affaldsprodukt, og forvandler det til den flotteste akustikfilt, som vi jo som bekendt bruger i vores akustik paneler.

Montering

Det er nemt at montere.

Én af de ting vi får mest ros for er, at vi har skabt et produkt, der er nemt at montere. Det betyder, at langt de fleste selv kan montere det, og at professionelle fagfolk kan spare en masse tid i forhold til montering af lignende produkter. Læs mere om monteringen ved at klikke her.

Vi har også lavet en fed video, hvor vi viser, hvordan et listeloft sættes op på en forskalling i loftet. Se videoen herunder, eller gå til vores monteringsvejledning.

A color sample box, opened with two color samples

Farveprøve

Akupanel 240