Listeloft

Listelofter der giver bedre lyd i hjemmet

Med vores listelofter kan du løfte indretningen og samtidigt forbedre akustikken i dit hjem. Vores listelofter består af nøjagtig de samme akustikpaneler, som vi bruger til vores listevægge. Listelofterne leveres i separate plader, hvilket gør det legende let at montere dem på væggen eller i loftet.

♺ Genbrugsplastik i vores filt ♺

💚 Bæredygtig skovbrug 💚

Viser alle 13 resultater

Få et listeloft og få bedre akustik og stilrent udtryk i din indretning.

Et listeloft kan virkelig løfte det udtrykket i din bolig til et helt nyt niveau, samtidig med at du fjerner støj og rumklang i rummet. Listelofter kan også med fordel anvendes på kontorer, i mødelokaler, caféer, restauranter og butikker, hvor der også er behov for en elegant lyddæmpende løsning.

Foruden af være både funktionelle og flotte, så er vores produkter lavet af bæredygtige materialer – filten er lavet af genbrugsplast, og det træ kommer fra bæredygtig skovbrug.

I mange rum kan dårlig akustik være et stort problem, da rumklang og dårlig akustik går ud over velværen. Her kan et listeloft være løsningen, samtidig med, at det tilbyder et stilrent udtryk sammenlignet med andre akustiske løsninger på markedet.

Vi har flere forskellige farver og træsorter, som du kan vælge til dit listeloft – vi har en sort og en grå akustikfilt, og så har vi også både lyse og mørke træsorter.

Dansk produktion.

Vi producerer alle vores listelofter på vores lille fabrik i Ribe, hvor vores familie har haft fabrik i mange år. Selvom vi har kunder over hele verden, producerer vi alle vores produkter i Danmark, da vi aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten af vores listelofter.

Hvert eneste produkt er unikt. Hver eneste liste der bruges i vores produkter er manuelt udvalgt for at sikre ensartethed i panelerne. Det er en process der tager tid – men det er det hele værd.

Bæredygtighed er en topprioritet.

Vi har et stort fokus på bæredygtighed. Vi bruger træ i en stor del af vores produkter, og derfor sørger vi for, at vi udelukkende køber vores træ, fra bæredygtig skovbrug leverandørere. Det betyder, at der ikke fældes flere træer end skoven kan nå at reproducere, og at plante- og dyrelivet beskyttes. Foruden det forudsætter bæredygtig skovbrug også, at der er ordentlige arbejdsforhold for de folk, der arbejder i skoven.

Der bliver forbrugt ufattelige mængder plastik hvert år, og meget af det ender desværre i naturen. Det vil vi gerne gøre noget ved, og derfor bruger vi genbrugsplastik i vores akustikfilt. Vi tager et affaldsprodukt, og forvandler det til den flotteste akustikfilt, som vi jo som bekendt bruger i vores akustik paneler.

Få ro i lokalet – et listeloft dæmper lyden.

Vores listeloft har en dokumenteret lyddæmpende effekt, da lydbølgerne brydes, når de rammer filten. Panelerne er absolut mest effektive i miljøer, hvor der er mange glatte overflader som f.eks. gipsvægge og klinker. Du kan læse mere om den akustiske effekt under hvert enkelt produkt.

Det er nemt at montere – og ellers kan vi hjælpe dig.

Én af de ting vi får mest ros for er, at vi har skabet et produkt, der er nemt at montere. Det betyder, at langt de fleste selv kan montere det, og at professionelle fagfolk kan spare en masse tid i forhold til montering af lignende produkter. Læs mere om monteringen under ‘how to’ i menuen.

Vi har samarbejdspartnere over hele landet, der kan hjælpe dig med monteringen af dit listeloft. Hvis du ikke selv vil stå for monteringen, så kan du kontakte Troels på tjo@woodupp.dk – så vil han indhente et tilbud til dig.