WoodUpp udvider til Afrika gennem opkøbet af Thula Wall

Et nyt partnerskab skal styrke den lokale tilstedeværelse og kundeservice på vækstmarkederne for akustiske paneler og relaterede produkter.

JOHANNESBURG, SYDAFRIKA - 4. september 2023 - WoodUpp er glade for at dele nyheden om, at de nu er en del af det afrikanske marked efter opkøbet af Thula Wall.

"Hos WoodUpp stræber vi konstant efter at udvide vores produkter og brand globalt. Selvom Afrika ikke var vores primære fokus på kort sigt, var vi overbeviste om, at det er et spændende marked for WoodUpp, takket være vores hollandske partner, Jesper Elenbaas, og hans stærke forbindelser til det sydafrikanske marked. Når vi træder ind på nye markeder, er det afgørende for os at etablere en lokal tilstedeværelse med lokal ledelse, kendskab til markedet og god kundeservice," udtaler Steffen Graves Silberbauer, CFO for WoodUpp. Han tilføjer: "Det har virkelig gjort en stor forskel for os at finde gode partnere i Thula Walls grundlæggere. Vi ser frem til, hvordan udviklingen i Afrika vil forme sig i de kommende år. Samarbejdet med grundlæggerne af Thula Wall har haft en markant indflydelse på vores tilgang til markedet. Vi har store forventninger til udviklingen i Afrika i de kommende år.”

WoodUpps globale strategi

Opkøbet af Thula Wall passer godt ind i WoodUpps globale strategi, som fokuserer på lokal tilstedeværelse, kendskab til markedet og god kundeservice på vækstmarkeder inden for akustiske paneler og relaterede produkter.

Thula Wall vil ændre sit navn til WoodUpp Africa og vil fortsætte som et selvstændigt datterselskab med base i Johannesburg under WoodUpp-paraplyen. Roxanne Snyman, grundlæggeren af Thula Wall, og medpartner Rowan Snyman vil begge fortsætte i virksomheden som henholdsvis CEO og COO samt som aktionærer i WoodUpp Africa.

Roxanne Snyman, CEO for Thula Wall, udtaler: "Beslutningen om at slutte sig til WoodUpp føltes rigtig fra begyndelsen. Vi deler mange synergier og er enige i Gruppens fokus på at skabe en fantastisk kundeoplevelse. Vi ser frem til at forene vores kræfter og introducere smukt nordisk design på det afrikanske marked."

WoodUpp Group ser frem til et tæt samarbejde med deres nye sydafrikanske kolleger og vil fortsætte med at levere produkter og service af høj kvalitet til kunder over hele verden.

Om WoodUpp

WoodUpp er en førende leverandør af akustiske paneler og relaterede produkter med fokus på kvalitet, innovation og kundetilfredshed.

For yderligere information:

  • ZA: https://woodupp.co.za/
  • EU: https://woodupp.com/

Medieforespørgsler:

  • WoodUpp Africa, CEO, Roxanne Snyman, roxy@woodupp.co.za
  • WoodUpp Group, CFO, Steffen Graves Silberbauer, sgs@woodupp.dk

What's up? Vi er WoodUpp.