Influencers

Er du influencer og kunne du tænke dig at bruge vores produkter i dine fremtidige projekter? Se her hvordan vi kan arbejde sammen.

Se her hvordan vi samarbejder.

I de seneste år har influencers efterspurgt vores produkter til forskellige projekter verden over. Så hvis dit næste projekt også indeholder Akustikpaneler så kontakt os endelig. Vi er altid åbne over for dine ideer og projekter  

1. Fortæl os om din ide

Vi skal først finde ud af om vi er det perfekte match. Fortæl os lidt om dig, dine følgere samt hvad du har i tankerne om samarbejdet.

2. Bliv godkendt

Vi samarbejder ikke med alle. Ved brug af hjælpeværktøjer sikrer vi os, at du har de rigtige følgere til vores målgruppe

3. Nu til samarbejdet

Det er tid til at se på det specifikke ved samarbejdet. Hvad vi forventer af dig og - endnu mere vigtigt - hvad du forventer af os.

4. Vi sender dig det perfekte produkt

Lige så snart aftalen er underskrevet, sender vi dig dine produkter. Vi arrangerer fragten og finder en modtagelsesdato til dig.

5. Gør din ting

Del din historie om Woodupp og vores produkter på din unikke og autentiske måde. Inspirér dine følgere og lav noget fantastisk content

6. Vi promoverer dig

Send os dit content så vi kan dele dig og dit projekt i vores marketing. Vi har mere end 500.000 følgere verden over

Lad os komme igang

Send os en email med information omkring dig, din ide og dine følgere. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Send email

Vigtigste kriterier

Du deler vores værdier

Vi tror på positivitet samt autenticitet. Vi vil gerne inspirere mennesker i hele verden til at skabe bedre rum for dem selv og de mennesker omkring dem. At samarbejde med mennesker, der deler vores mission, er så vigtigt for os, at det er et simpelt kriterie for et potentielt samarbejde med os.

Dine følgere elsker dig

Det handler ikke om hvor mange følgere du har, det er vigtigere for os, at du har de rigtige følgere. Det er også derfor vi ikke har et kriterie om et minimum antal følgere. Det er vigtigere for os, at du skaber engagement og god stemning på din profil.

Du er villig til at dele statistik fra din profil

Vi bruger bestemte værktøjer til at analysere om vi er et godt match, samt for at se hvilke følgere du har.

Du er klar på at lave content som vi kan bruge i vores marketing

Det er et krav, at vi kan bruge det content, som du laver, i vores markedsføring. Det ville jo være en skam ikke at dele dit fantastiske projekt med vores +600.000 følgere.

Du er hamrende dygtig med et kamera

Du ved, hvad du laver med dit kamera, og du skaber smukt og fængende content. Dine flotte billeder og videoer vækker begejstring blandt dine følgere - og får vores produkter til at tage sig allerbedst ud.