Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

100 dages tilfredshedsgaranti

100 dages tilfredshedsgaranti

Farveprøver

Social Media Content Creator

Vi søger en passioneret Social Media Content Creator, der kan tage vores annoncering
til det næste niveau.

Du vil i samarbejde med vores Head of content og resten af creator teamet være med til at producere indhold til vores mere end 14 forskellige lande. Din rolle vil omfatte produktion af video- og grafisk materiale, hovedsageligt til annoncering på sociale medier. Dine evner vil være afgørende i redigeringsfasen, hvor størstedelen af tiden bruges på at lave forskellige formater på mange forskellige sprog. Vores content skiftes løbende ud, og en del af jobbet består også i, at analysere performance af det indhold du producerer.

Arbejdsopgaver:

Om dig:

Om WoodUpp:

WoodUpp (vinder af Årets Nye Erhvervsnavn) er en af landets hurtigst voksende e-commerce-virksomheder. Vi har opfundet akustikpanelet, som vi i dag sælger i mere end 14 lande fordelt over hele Europa, Nordamerika og Sydafrika via vores webshops – både B2C og B2B. Se mere her.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en god arbejdsplads med dygtige kollegaer og en fantastisk start-up vibe. Der er kort fra tanke til handling, og hele vores succes er bygget på at være først på nye trends (særligt inden for digital marketing). Du får stor frihed under ansvar, og der er god plads til at du kan udfolde dig rent fagligt.

Perks:

Ansøgning:

Vi drømmer om at skabe en virksomhed, som vi alle kan være stolte af. Det vil vi gøre ved at skabe gode oplevelser for vores kunder, og ved at producere produkter af højeste kvalitet, der forbedrer vores kunders yndlingsrum – både i forhold til design og velvære.

Hvis du kan identificere dig med den vision, så ansøg i dag.

Vi respekterer din tid, så du behøver ikke at skrive en lang ansøgning – Send en kort video hvor du introducerer dig selv og din motivation for at søge jobbet. Vedhæft video, CV og eventuelt content du tidligere har lavet.

Send til vores Head of Content, Frederik på fku@woodupp.dk.

Ansøgning hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler.

Generel information:

Vores historie