Senior Paid Social Specialist

Er du en ambitiøs Marketeer med flere års hands-on erfaring med paid social på Meta (måske endda også TikTok eller Pinterest)? Er du i stand til at skalere vores betalte annoncering internationalt, så vi når det fulde potentiale? Så har du nu muligheden for at blive en del af en Danmarks (måske) mest ambitiøse start-ups.

Vi har en ambition om at komme i top inden for disciplinen e-commerce. Vi vil derfor tage vores betalte annoncering in-house, så vi opnår stærkere synergier mellem vores ”media buyers” og vores content team. Vi søger derfor en Senior Paid Social Specialist, der har kompetencerne og lysten til tage vores annoncering til det næste niveau.

Om WoodUpp:
WoodUpp (vinder af Årets Nye Erhvervsnavn) er en af landets hurtigst voksende e-commerce-virksomheder. Vi har opfundet akustikpanelet, som vi i dag sælger i mere end 14 lande fordelt over hele Europa og Nordamerika via vores webshops - både B2C og B2B. Se mere her. 

Hvad går stillingen ud på?
Vi søger en erfaren profil, der kan tage ansvar for vores betalte annoncering på sociale medier - både på et strategisk og eksekverende niveau.

Vi har et månedligt adspend på mere end 1,5 millioner DKK på tværs af lande, og det vil stige markant over tid. Din opgave bliver at skalere vores annoncering, så vi opnår det fulde potentiale på hver enkelt kanal - i første omgang på Meta.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores Head of Content, som har fire Content Creators til rådighed, så I sammen kan producere skarpe annoncer, skræddersyet til hver enkelt kanal.

Hvilke arbejdsopgaver kan du se frem til?
Du bliver ansvarlig for vores betalte annoncering - både de kanaler, vi tager in-house, samt de kanaler, der varetages af vores bureau. Det betyder, at:

 • Du kommer til at udvikle og eksekvere på paid social strategier på Meta. Hvis du har ressourcerne til det, har du også mulighed for at sidde hands-on med TikTok, Pinterest, Snapchat mv.
 • Du kommer til at administrere et månedligt ad spend på mere end 1,5 millioner DKK, i mere end 14 forskellige lande.
  Du har forståelse for det kreative aspekt af paid social (content m.m.), hvad der virker. Du bliver en vigtig sparringspartner for vores Head of Content omkring produktion af performance-drevet content, så du løbende har effektivt content til rådighed i din annoncering.
 • Du kommer til at samarbejde med vores UX og CRO-team i forhold til løbende A/B testing af landingssider.
 • Du vil stå for afrapportering og får ansvar for vores budget-allokering på tværs af kanaler.
 • Du kommer til at sparre med vores bureau, samt vores kontakter hos Meta, Snap m.fl.

Dine kvalifikationer:
Vi søger en senior profil med følgende kvalifikationer:

 • Du har minimum tre års erfaring med betalt annoncering (DTC) på Meta-platformen samt erfaring med TikTok-annoncering.
 • Du har højt niveau og kender til best practices og platformens mange muligheder. Både i forhold til den tekniske optimering af kampagner samt de kreative aspekter i forhold til annonceformater og kreativer.
 • Du er i stand til at skalere vores annoncekonti, så vi når det fulde potentiale på kanalen.
 • Du har en stærk evne til at give kreativ feedback (baseret på data) til vores Head of Content, så vi sikrer, at vi løbende udvikler content, der performer.
 • Du har erfaring med at annoncere for DTC brands og en god overordnet forståelse af digital marketing i et bredere perspektiv.

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder en god arbejdsplads med dygtige kollegaer og en fantastisk start-up vibe. Der er kort fra tanke til handling, og hele vores succes er bygget på at være først på nye trends (særligt inden for digital marketing). Du får stor frihed under ansvar, og der er god plads til at du kan udfolde dig rent fagligt.

Perks:

 • Stor frihed
 • Seje kollegaer
 • Stort udviklingspotentiale
 • Lækre lokaler og omgivelser
 • Mulighed for hjemmearbejde (100 % remote er ikke en mulighed)

Ansøgning:
Vi drømmer om at skabe en virksomhed, som vi alle kan være stolte af. Det vil vi gøre ved at skabe fantastiske oplevelser for vores kunder og ved at producere produkter af højeste kvalitet, der forbedrer vores kunders yndlingsrum - både i forhold til design og velvære.

Hvis du kan identificere dig med den vision, så ansøg i dag. Vi respekterer din tid, så du behøver ikke at skrive en ansøgning - et link til din Linkedln-profil samt et par linjer i en mail bør være tilstrækkeligt i første omgang.

Send din mail afsted til Troels Johansson (CMO) på tjo@woodupp.dk

Generel information:

 • Arbejdspladsen er i Ribe, med mulighed for hjemmearbejde
 • Vi er gået fra ca. 10 til +65 medarbejdere siden 2019
 • Arbejdstiderne er (vejledende) fra kl. 8-16.30 mandag til torsdag og fra kl. 8-13.30 hver fredag
 • Lønniveau: Efter kvalifikationer

What's up? Vi er WoodUpp.