Hvem er WoodUpp

Vi producerer elegante, skandinaviske listevægge og listelofter med vores akustisk paneler, der er lavet af genbrugsplast og træ fra bæredygtigt skovbrug. Vores lille fabrik er beliggende i Ribe, hvorfra vi sælger vores produkter til resten af verden.

Vi er WoodUpp

Vi hjælper vores kunder med at skabe et fantastisk akustisk miljø, samtidig med at der tilføjes et skandinavisk udtryk i indretningen. Det kan både være hos private kunder i deres boliger, på et kontor eller et mødelokale i en virksomhed, i butikker, hoteller eller andre store offentlige byggerier.
Vi har skabt et premium produkt på baggrund af en passion for bæredygtig produktion og en kæmpe ekspertise inden for træ. Mads grundlagde WoodUpp på grund af sin store passion for træ (heraf navnet), og i 2018 opfandt han vores berømte akustisk panel. Alle vores produkter er fremstillet på vores fabrik i Ribe. Det sikrer, at hvert eneste produkt, der forlader fabrikken i Ribe, lever op til de enormt høje standarder, som vi har sat for os selv.
Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, så må du endelig kontakte os.

KONTAKT OS PÅ

Tlf: 71 74 14 32

Email: pm@woodupp.dk

WoodUpp IVS

Industrivej 53, 6760 Ribe, Danmark

CVR: 36924187


VI ER NOMINERET TIL “EY ENTREPRENEUR OF THE YEAR”

Vi er super stolte og beærede over at være blevet nomineret i kategorien “EY Start Up Of The Year” af Ernst & Young:

“Mads & Troels har base i Ribe, hvor de driver WoodUpp. Her har de skabt en virksomhed der oplever stor vækst. Dette grundet deres unikke træprodukter, der rammer et kundemarked for både private og erhvervs kunder.

De formår i deres dagligdag at komme meget tæt på deres kunder. Dette kombineret med både Mads’ og Troels’ meget jordnære måde at kommunikere til kunderne på, hvor kunderne oplever en meget personlig og nærværende interesse for netop deres projekt.

Vi ønsker WoodUpp tillykke med årets nominering i Entrepreneur of the year konkurrence”.

-Nicki Skovgård Schousboe, Ernst & Young.