Det her er Lovesticks historie

 

WoodUpp Stories | Lovestick

På besøg hos Mark Falgren aka. Lovestick

Vi har været så heldige at have været på besøg hos Mark Falgren - også kendt som trommeslageren Lovestick i bandet Lukas Graham.

Akustikpaneler i røget eg

Hjemme hos Lovestick er der bestemt styr på indretningen! Lige når man kommer ind ad døren til hans hjem, ser man med det samme en væg prydet med røget eg akustikpaneler. Panelerne giver en super rolig atmosfære i rummet fra første øjekast, og det ser bare super godt ud.

En rød tråd gennem indretningen

Gennem hele lejligheden er der et varmt og roligt udtryk, hvor brunlige og hvide farver er i centrum. Ikke blot i entréen. Lovestick har nemlig også bygget sit helt eget hjemmestudie, hvor han kan sidde og lave musik hver dag.

Hjemmestudiet

Det er vigtigt for mig at have et fedt øvelokale, fordi det er inspirerende i forhold til den musik jeg laver. Det er klart når man skal lave god musik så skal der også være gode omgivelser. Så for mig er det bare vigtigt, hvis det ser godt ud og det er inspirerende.

____________________________

Sådan lyder det fra Lovestick, der har opsat det dogme for sig selv, at han skal lave et track hver dag. Med hjemmestudiet er der ingen undskyldninger for ikke at gøre det.

God akustik i studiet

Inden akustikpanelerne blev opsat i Lovesticks hjemmestudie, var der ofte en underlig efterklang på de vokaler, han optog. Men nu er efterklangen væk, og kvaliteten altid i top.

 

En 70'er vibe i studiet

Lovestick ville gerne have, at udtrykket i studiet skulle have noget varme, og så måtte det godt tager tankerne tilbage til noget 70'er vibe. Studiet er derfor fyldt med retro møbler i varme farver.

Når Lovestick ikke er i studiet...

... nyder han at være på tour. Han elsker at komme ud at opleve verden, og opleve forskellige kulturer, og generelt bare spille musik for en masse, glade mennesker. Det er netop dét, han godt kan lide ved sit liv.

Se Lovesticks paneler på din væg

Tag et billede, vælg et panel og se panelet på din væg. Lovestik har valgt Akupanel | Røget Eg.

Se Røget Eg

Gå til produktsiden

Bestil farveprøver

Bestil nu