WoodUpp Stories


Lasse og det første Akupanel | 60 projekt

Tilbage til stories

 

Det her er Lasses historie

 

WoodUpp Stories | Lasse

Det første Akupanel | 60 projekt nogensinde

Synes du ikke det er det fedeste at være en first mover? Tænk at være den første til at starte en trend, der pludselig bliver kendt i store dele af verden.

Da vi skulle lancere vores nye Akupanel | 60, besluttede vi os for at spørge i vores omgangskreds, om nogen ville teste de nye paneler før de blev lanceret.

Det blev klart for os, at mange var meget interesserede i at være de allerførste til at indrette med det spritnye panel. En af disse var Lasse, der bor i Kolding. Her er Lasses historie.

Plads til afslapning

Lasse arbejder som Head of Customer Succes hos marketing bureauet Asento. Hans arbejdsdage er ofte lange og travle, og derfor er det vigtigt for ham at have et sted hvor han kan finde afslapning og ro.

Han købte sin lejlighed sommeren 2021, og siden dengang har han haft fokus på at renovere den til hans eget, perfekte hjem. I hans indretning har han fokus på kvalitetsprodukter, moderne design og et tidsløst design.

Elsker rustikt look og naturlige elementer...

____________________________

Lasse dekorerer sit hjem i en rustik stil med naturlige elementer.

Da vi snakkede sammen på vores besøg, nævnte Lasse, at han en dag slog noget mod sin ene væg ved et uheld. Han var rigtig træt at det til at starte med, men så opdagede han smukke, røde mursten bag det hvide lidt ødelagte tapet. Med det samme blev det et projekt at fjerne alt tapet på væggen, og lukke de smukke mursten ud i rummet - og det ser fantastisk ud!

Nem montering og et smukt finish

"Panelerne var super nemme at montere. Jeg er ikke den største handy-man i verden, men da jeg først kom i gang, så kom de bare op en efter en."

Efter monteringen af panelerne limede han også afslutningslameller på enderne af panelerne som en ramme, og det tilføjer et super smukt finish. Lasse slutter af med at fortælle os, at han elsker resultatet, og ser frem til at få en masse komplimenter fra fremtidige gæster.

Se Lasses paneler på din væg

Tag et billede, vælg et panel og se panelet på din væg. Lasse har valgt Akupanel | Klassisk Eg (sort filt).

Se Klassisk Eg (sort filt)

Gå til produktsiden

Bestil farveprøver

Bestil nu