Indretningsarkitekter

Er du en indretningsarkitekt, og kunne du tænke dig at bruge vores produkter i et fremtidigt projekt? Find ud af hvordan vi kan samarbejde.

Vil du imponere dine kunder med vores modernne og bæredygtigt producerede produkter?

De sidste par år har indretningsarkitekter efterspurgt vores produkter i adskillige projekter over hele verden. Så hvis dit næste projekt også inkluderer en listevæg eller et listeloft, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil elske at lære mere om dine fremtidige projekter og idéer.

Project "8-kanten" - 500 akupanels in one conference room.

Fordelene ved at samarbejde med WoodUpp.

Skab et moderne udtryk til vægge eller lofter.

Bring det minimalistiske, Skandinaviske look ind i dit næste projekt. En listevæg og listeloft tilføjer et moderne udtryk til ethvert rum - dine kunder vil elske det.

Bæredygtige materialer.

Vores produkter er lavet af bæredygtige materialer. Filten vi bruger, er lavet af genbrugsplastik, og træet vi bruger, kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Forbedr akustikken markant.

Vores Akupaneler ser ikke kun godt ud - de er også vurderet til lydklasse A (når de monteres korrekt). De fjerner rumklang og skaber et sundt lydmiljø.

Spar tid (og penge) på monteringen.

Montering af listevægge og lofter på den gammeldags måde er dyrt - men med vores design kan tømreren montere panelerne på ingen tid, hvilket gør, at du kan spare en masse tid og penge.

Kort leveringstid.

Har du en stram deadline? Vi producerer vores paneler lokalt på vores fabrik i Ribe. Dette gør det muligt for os at opretholde en kort leveringstid på 4-10 dage, selv på store ordrer.

Dansk-produceret.

I Danmark er vi kendt for vores smukke designklassikere og vores evne til at skabe produkter af højeste kvalitet. Dette vil helt sikkert være en fordel for dig, dit projekt og dine kunder.

Har du brug for mere information og 3D-modeller til visualisering af dine projekter? Vi har samlet det hele til dig ét sted.

Produktinformationer, katalog og 3D-filer.

Du er velkommen til at bruge dette i dit arbejde. Og lad os endelig høre fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med noget.

Kontakt os

Vi tilbyder en bred vifte af produkter, der kan inspirere dine kunder.

Vores kunder bruger ofte vores produkter til at skabe et skandinavisk udtrykk. Vores produkter gør det nemt at give et minimalistisk og moderne udstyk i de rum, du arbejder med.