Indretningsarkitekter

Er du en indretningsarkitekt, og kunne du tænke dig at bruge vores produkter i et fremtidigt projekt? Find ud af hvordan vi kan samarbejde.

Ansøg om gratis farveprøver

Arbejder du som indretningsarkitekt? Så udfyld formularen og få gratis farveprøver (gælder kun for indretningsarkitekter).

Tak for din besked - vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Trin 1 - Ansøg

Start med at udfylde formularen for at ansøge om gratis farveprøver.

Trin 2 - Bliv godkendt

Vi går din anmodning igennem og godkender dig

Trin 3 - Modtag farveprøverne

Så snart du er godkendt sender vi dig dine farveprøver

Vil du imponere dine kunder med vores modernne og bæredygtigt producerede produkter?

De sidste par år har indretningsarkitekter efterspurgt vores produkter i adskillige projekter over hele verden. Så hvis dit næste projekt også inkluderer en listevæg eller et listeloft, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil elske at lære mere om dine fremtidige projekter og idéer.

Projekt "8-kanten" - 500 Akupaneler i ét konferencerum

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter som du kan bruge til at inspirer dine kunder.

Vores kunder bruger ofte vores produkter til at give deres projekter et skandinavisk look. Med vores produkter er det nemt at få et minimalistisk og moderne look til projektet.

Skab et moderne udtryk til vægge eller lofter.

Bring det minimalistiske, Skandinaviske look ind i dit næste projekt. En listevæg og listeloft tilføjer et moderne udtryk til ethvert rum - dine kunder vil elske det.

Bæredygtige materialer.

Vores produkter er lavet af bæredygtige materialer. Filten vi bruger, er lavet af genbrugsplastik, og træet vi bruger, kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Forbedr akustikken markant.

Vores Akupaneler ser ikke kun godt ud - de er også vurderet til lydklasse A (når de monteres korrekt). De fjerner rumklang og skaber et sundt lydmiljø.

Spar tid (og penge) på monteringen.

Montering af listevægge og lofter på den gammeldags måde er dyrt - men med vores design kan tømreren montere panelerne på ingen tid, hvilket gør, at du kan spare en masse tid og penge.

Kort leveringstid.

Har du en stram deadline? Vi producerer vores paneler lokalt på vores fabrik i Ribe. Dette gør det muligt for os at opretholde en kort leveringstid på 4-10 dage, selv på store ordrer.

Dansk-produceret.

I Danmark er vi kendt for vores smukke designklassikere og vores evne til at skabe produkter af højeste kvalitet. Dette vil helt sikkert være en fordel for dig, dit projekt og dine kunder.

Akupanels.

Udforsk Akupanelet

Farveprøver

Bestil prøver