Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

100 dages tilfredshedsgaranti

100 dages tilfredshedsgaranti

Farveprøver

Indkøbs- og Logistikassistent

Brænder du for indkøb og logistik? Har du en naturlig interesse for ERP-systemer og processer? Så er det måske dig, vi søger til en stilling på vores kontor i Ribe. 

Hos WoodUpp Group A/S vækster vi og har forrygende travlt. Derfor søger vi en dygtig, selvstændig og engageret Indkøbs- og Logistikassistent, som kan være med til at opbygge og udvikle vores indkøbsafdeling. 

Det bliver bl.a. dit ansvar at sikre rettidig levering af vareprøver, råvarer og sourcede varer med fokus på høj kvalitet, omkostninger og deadlines. I samarbejde med vores Head of Projects & Procurement og Designer, vil du desuden være involveret i at finde varer til udvidelse af vores nuværende produktunivers, hvor samspillet mellem vores egen produktion og sourcede varer skal gå op i en højere enhed.  
 
Du vil få et selvstændigt ansvar for indkøb af råvarer samt sourcing af varer fra Fjernøsten. Du vil desuden være med til at produktudvikle nye varer og sikre, at vi kommer i mål indenfor de fastsatte tidsplaner. Der er tale om en meget alsidig stilling, med stor berøringsflade internt og eksternt. Da indkøb og produktudvikling på mange måder er ved at blive bygget op, skal du derfor det første år være indstillet på, at du har en blækspruttefunktion med mange kasketter. Hos WoodUpp hjælper vi hinanden, hvor der er behov. 

Det er et krav, at du tidligere har arbejdet med indkøb og sourcing af varer fra ind- og udland. Det er desuden en fordel, hvis du har haft berøring med alle aspekter af indkøbsprocessen, fra oprettelse af stamdata til planlægning af indkøb, booking af transportører, prisforhandling, og produktcertifikater. 

Det er vigtigt at du bevarer overblikket trods travlhed og deadlines, så de enkelte opgaver bliver løst til tiden. Du kan lide at have mange bolde i luften og arbejder målrettet med at udvikle systemer og processer. Alle muligheder er derfor åbne for at påvirke hvordan din udvikling skal ske i samarbejde med dygtige og passionerede kolleger. 

Dine arbejdsområder: 

Det her er hvad vi forventer af dig:  

Derudover forventer vi at: 

Det her er, hvad du kan se frem til: 

WoodUpp er en ung e-commerce virksomhed med egen produktion og administration i Ribe.  
Vi har indtil nu primært fokuseret på salg af vores egenproduceret varer, men er påbegyndt rejsen om at gøre vores sortiment bredere med tilføjelse af sourcede produkter.  
 

Vi sælger vores varer via vores egne salgskanaler hvor vores webshop er den største salgskanal. Via webshoppen har vi salg til det meste af Europa, USA og Canada. Vi har egne selskaber i Danmark, Polen, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, USA og Sydafrika. 

Hos os får du en afvekslende hverdag med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi er en dynamisk virksomhed med en uformel omgangstone og et tæt sammenhold, hvor du får engagerede og kompetente kolleger og kommer til at arbejde i et inspirerende miljø med en klart defineret og ambitiøs vækststrategi. 

 
Lyder det som noget for dig? 

Ønsker du at tage del i WoodUpp spændende udvikling, så send din ansøgning til dki@woodupp.dk. 
Vi holder samtaler løbende, og glæder os derfor til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt. 

Du er også velkommen til at kontakte Head of Projects & Procurement, Jonna Rehhoff-Nør på tlf. 30 62 63 34 for at høre mere om stillingen.  

Vores historie