Her bor: Erik Sviatchenko – professionel fodboldspiller.

Erik inviterede os indenfor til en kop kaffe og en rundvisning. Sammen med hans kone, Anne Sviatchenko, og deres to børn, bor de i et minimalistisk hus. Vi var så heldige, at få lov til at besøge Erik, og høre mere om de tanker, som han og hans kone, har gjort sig i forbindelse med indretningen af deres hjem.

 

Det her er Erik Sviatchenko

 

Se Eriks story

Fakta
  • Professionel fodboldspiller og anfører i FC Midtjylland.
  • Gift med Anne Sviatchenko – sammen har de 2 børn.
  • Kåret som den 9. bedst klædte sportsstjerne i verden af magasinet Euroman.
Hjemmet er et samlingspunkt for vores familie.

Erik har god stil. Det ser man på hans påklædning, og det afspejler sig også tydeligt i hans hjem.

Selv beskriver Erik Sviatchenko deres indretning som værende stringent og minimalistisk, men det er på samme tid også vigtigt for ham, at hans hjem er hyggeligt, og et sted hvor man kan slappe af.

Lad os tage på rundvisning hos Erik Sviatchenko.

Hvad betyder det for dig, at du har et pænt hjem?

– For mig som menneske – og som fodboldspiller – betyder det utroligt meget at have et æstetisk pænt hjem. Det er et samlingspunkt for os som familie, og derfor så nyder vi, at kunne slappe af i vores hjem.

For os handler det om at have et hyggeligt hjem, og noget af det vi går op i, det er også æstetik. Så for os der er hjemmet en oase, hvor vi gerne vil gøre noget ud af det.

Tankerne omkring vores indretning og vores hus, som vi virkelig er forelskede i, har været det her med at gå all in. Så på den måde har vi virkelig også investeret, både i form af tid og økonomi, i at få det her hjem, som vi drømmer om. Så idéen vedrørende vores indretning har fra starten været, at det både skal være hyggeligt og minimalistisk på samme tid.

Det må man virkelig sige er lykkedes.

De store hvide vægge brydes af store collager og billeder, og kunstneren bag er naturligvis Eriks egen far, Sergei Sviatchenko.

Når snakken falder på den smukke kunst, der er gennemgående i hele huset, så kan man tydeligt mærke, at Erik har arvet den samme passion for kunst og æstetik fra sin far.

– Kunst fylder meget i vores hjem kva min far som kunstner. Både i forhold til den oprindelse jeg har, og i forhold til denne her familie.

Min hustru og jeg har været sammen siden vi begge var 14 år, så hun har også fået det helt ind under huden, i forhold til det her med at være en del af en kunstnerisk familie. Så væggene prydes naturligvis med kunst.

Vi går meget op i, hvordan det spiller sammen med møblerne, og at farvesammensætningen ikke bliver for meget. Nogle af malerierne kan være meget kraftige, så det skal selvfølgelig spille sammen med de resterende toner i hjemmet.

Det virker til, at I går meget op i bæredygtighed. Er det noget, som I tænker meget over i jeres indretning?

– Når vi indretter vores hjem, så synes jeg bæredygtighedselementet kommer ind i form af, at vi køber kvalitet.

Mange af de ting vi har, har vi købt for flere år siden. Det der med, at tingene kan holde i lang tid, i stedet for at man hele tiden at skifter ud, det er den model vi kører med.

Vi prøver at købe bæredygtigt, hvilket vil sige, at vi køber færre ting men i bedre kvalitet, og kan vi købe produkter og genstande, der har en form for bæredygtighed, så gør vi også det. Bæredygtighed er et tema, som vi tænker meget over, og noget som vi prøver at efterleve.

Da du skrev til os på Instagram, der skrev du, at I længe havde ledt efter lige netop “os”. Hvad mente du med det?

– Da vi søgte en mulighed for ligesom at indrette hjemmet på en lidt mere specifik og en lidt mere speciel måde, så kom det her element op med, at man kunne bringe det her naturlige look ind i hjemmet – så at sige.

Da vi så fandt WoodUpp, min hustru og jeg, så tænkte vi egentlig, at det så ret nemt ud, og det kunne give os præcist den æstetik, som vi havde lyst til. Det skulle bryde det hvide i vores hus, hvor vi har store hvide vægge med min fars kunst.

Så det var egentlig det, jeg mente med det, da jeg skrev til jer.

I selve soveværelset er der en seng, og bagerst i rummet er der et walk in closet med to indgange – én indgang i hver side.

Døren i soveværelset fører direkte ud på deres terrasse, der er på niveau med 1. salen. Terrassen følger hele den ene side af huset ud mod haven. Det må være en udsøgt fornøjelse at slå døren op til om morgenen.

Den oprindelige idé var, at der blot skulle laves én listevæg i soveværelset. Da væggen først var kommet op, blev parret inspireret til at lave endnu en listevæg i entréen.

Vi har fået rigtig mange kommentarer på vores woodupp-vægge – og det er ikke engang løgn – der har virkelig været mange.

– Vi elsker at åbne vores hjem op for familie og gæster, og det første vi gør lige for tiden, det er, at vi siger: “Kom! I skal lige op og se vores nye væg”.

Så på den måde, så har vi fået rigtig gode tilbagemeldinger. Og det er da dejligt, når vi nu også gør noget ud af det her med at have et dejligt hjem. Så når ens familie og venner kommenterer på det, så betyder det helt klart noget.

Det er da dejligt at høre! Hvis nu du skulle fremhæve én bestemt ting, som du synes, at det har givet jer med en listevæg, hvad skulle det så være? 

– Hvis jeg skal fremhæve en specifik ting ved de her listevægge, så tror jeg, at det skal være det her med, at det bryder. Og jeg synes, at det er utroligt æstetisk pænt, når man ikke bare har rigtig meget af det samme.

Så denne her væg går virkelig ind og giver noget andet. Og samtidig med det, så giver det noget varme, så på den måde så synes jeg, at det har et element, som jeg sætter stor pris på.

Og det var nemt nok at sætte op? 

– Nu skal jeg passe på, at jeg ikke kommer til at udstille mig selv her, ha ha. Men jeg kan jo ikke lyve for åben skærm, så jeg har ikke selv sat det op – jeg er nemlig ikke den store handyman.

Jeg kan lave nogle ting, men lige det her med at gøre det helt perfekt, det ville jeg hellere have en professionel til. Men jeg var med til at sætte det op, og det var altså ret simpelt.

Det er nemt at gå til, og jeg tror også at næste gang – hvis vi skal have det op igen – hvilket jeg håber på, jamen så tror jeg faktisk godt, at vi selv ville kunne gøre det. Så herfra vil det klart lyde, at hvis man har lyst til at få en akustik væg eller andet, jamen så skal man selvfølgelig tage fat i WoodUpp.

Fantastisk! Tusinde tak fordi jeg måtte komme forbi, Erik. Det har virkelig været en fornøjelse.

LINKS:

#MYWOODUPP

Del dit WoodUpp projekt med os på Instagram ved at tagge billederne med #mywoodupp. Så kan det være vi vælger dit projekt til at blive featured her på bloggen!

Se panelerne på din væg

Tag et billede, vælg et panel, og find det rigtige panel til din væg.

Se Rustik Egefinér Natur

Gå til produkter

Se panelerne på din væg

Prøv visualisering

Bestil farveprøver

Bestil nu