Det her er Faustix' historie

 

WoodUpp Stories | Faustix

På besøg hos Faustix

Vi har været på besøg hos musikproducer, DJ, familiefar og TV-stjernen Morten Olsen, også kendt som Faustix, der har brugt vores akustikpaneler i farven Charcoal, til at skabe et super lækkert og eksklusivt udtryk i sit hjemmestudie.

Et studie i eget hjem

Imens vi sidder og interviewer Faustix i hans hjemmestudie, sidder vi blot 30 meter fra hans stue og 40 meter fra hans soveværelse, og han fortæller, at han har det fantastisk ved følelsen af at kunne træde ind i sit studie, for at lave musik, lige når han har lyst. Og der er bestemt også tænkt over alle detaljer.

"Danish hygge"

Charcoal panelerne skaber et mørkt men hyggeligt udtryk i rummet, og det passer Faustix rigtigt godt. Han fortæller nemlig, at han er all in på "Danish hygge". Det her med, at studiet er et rum i ens eget hjem, og at det er indrettet varmt og rummeligt. Der er tænkt over alle detaljer som panelerne, farven på studiebordet, gulvtæppet, det hele.

En perfekt dag starter med kaffe på kanden...

____________________________

... og så skal studiet være ryddeligt, og der skal være ro på uden alt for mange mails og deadlines. Dog foregår det nærmest aldrig sådan. Der er altid kaos, mails og deadlines der skal overholdes, og så er der ikke én dag i en DJ's liv, der er ens. 

Det giver så meget glæde

Når Faustix skal producere sit musik, foregår det i hjemmestudiet, hvor han kan sidde iført afslappende joggingtøj, og fordybe sig fuldstændigt i sin kreative proces til at skabe det næste track.

Når musikken så skal spilles foran et publikum på flere tusinde mennesker, bliver det en smule underligt og angstprovokerende. Der er mange ting, der kan gå galt, og der er også gået mange ting galt førhen. Men det fedeste han ved, er at stå på scenen, og spille sit eget musik, og at høre folk synge med.

Hvad inspirerer ham?

Når Faustix skal inspireres, har han brug for at møde nye mennesker, se folk i øjnene, og suge til sig af energi. At være sammen med familien er også en kæmpe inspirationskilde.

Han går altid efter at skabe en masse indhold, både på sociale medier og i form af musik, der kan få folk til at smile. Han elsker at sprede glæde, og hvis han kan løfte folks humør, føler han, at han har gjort en god ting.

Se Faustix' paneler på din væg

Tag et billede, vælg et panel og se panelet på din væg. Faustix har valgt Akupanel | Charcoal.

Se Charcoal

Gå til produktsiden

Bestil farveprøver

Bestil nu