Har du nogle spørgsmål?

Måske kan du finde svaret til dit spørgsmål herunder.

De mest stillede spørgsmål

Min væg er højere end 2,4 meter, hvad gør jeg?

Hvis din væg er højere end 2,4 meter, kan du montere panelerne i forlængelse af hinanden. Det er nemt at skære panelerne til for at tilpasse dem til væggen. Endnu en fed løsning kan være, at du placerer panelerne i midten af væggen med afstand til loft og gulv, for at skabe et flot og stilrent udtryk.

Kan jeg montere panelerne direkte på væggen, eller skal de monteres på en forskalling?

Ja, du kan sagtens montere panelerne direkte på væggen uden en forskallingn og uden mineraluld bagved. På denne måde optager panelerne ikke helt så meget plads ud i rummet (kun 2,2 cm, som er tykkelsen af panelerne). Når panelerne monteres direkte på væggen (uden mineraluld bagved), opnår panelerne lydklasse D.

Hvad er leveringstiden?

Leveringstiden er 2-5 hverdage. Så snart vi har modtaget din bestilling, producerer vi dine paneler. Vi sender dem direkte hjem til dig ved hjælp af et leveringsfirma vi samarbejder med. Leveringsfirmaet vil kontakte dig et par dage før leveringen, så i sammen kan planlægge leveringen.

Har i længere paneler?

Nej, på nuværende tidspunkt måler vores paneler 240 cm x 60 cm x 2,2 cm.

Det er normalt ikke nødvendigt at producere panelerne i andre dimensioner. Hvis du har brug for et kortere panel, kan du nemt skære panelerne til med enhver sav. Hvis du har brug for et længere panel, kan du montere flere paneler i forlængelse af hinanden.

Kan akustikpanelerne monteres på et badeværelse eller i køkkenet?

Det kommer an på panelets overflade. Vi anbefaler ikke at bruge Akupanelet med træoverflade i et rum, hvor de kommer i kontakt med væsker og damp, da træet kan blive beskadiget af fugtigheden og vand. Dog kan vores Akupanel Oxideret kollektion godt være brugbar i sådan et miljø, da overfladen er lavet af en specialudviklet højtryksfinér, som ikke påvirkes af vand.

Kan akustikpanelerne kun bruges indendørs?

Ja, de er kun til indendørs brug.

Hvordan monterer jeg stikkontakter?

Hvis du har stikkontakter på væggen, er den bedste løsning at skære et hul i panelerne, og montere stikkontakterne på Akupanelets overflade. Vi har lavet en video, hvor du kan se, hvordan man monterer en sengegavl. I denne video monteres der også stikkontakter på panelerne. Klik her for at se videoen.

På hvilken overflade kan akustikpanelerne monteres?

Du kan montere akustikpanelerne på alle overflade, også på mursten og betonvægge osv. Du kan enten lime dem på væggen eller bruge skruer. Se vores monteringsvejledning, der viser, hvordan du monterer panelerne >>

Er farverne på billederne autentiske?

Ja, det er de mere eller mindre. Selvfølgelig kommer det altid an på kvaliteten af skærmen, du ser billederne på. Derfor foreslår vi altid, at du bestiller farveprøver, så du kan se farverne i virkeligheden, før du vælger farven til dit hjem.

Hvordan kan jeg lave en pæn slutning på listevæggen?

Vi har planer om at tilføje en afslutningsliste, som har træoverfladen på 3 sider, som kan skabe en flot afslutning på din listevæg. Denne vil komme til at være tilgængelig i tykkelser af 22 mm (hvis panelerne er monteret direkte på væggen) eller 67 mm (hvis lydabsorptionsklassen A skal opnås, og de anbefalede 45 mm reglar er placeret bag panelerne).

Kan jeg gemme kabler bag panelerne for fx. at installere et kabelløst TV?

Ja, det kan du i hvert fald.

Hvad er jeres returneringsbetingelser?

Du har retten til at returnere og annullere din ordre inden for 14 dage uden at skulle give en yderligere grund. Annulleringsperioden begynder på dagen, hvor du eller en tredjepart angivet af dig, har modtaget de første varer.

Kan man bøje panelerne omkring kurvede overflader?

Ja, du kan godt bøje panelerne omkring kurvede overflader. Filten er lavet af genbrugsflasker, og er meget fleksibel, hvilket gør, at du kan bøje panelerne omkring kurvede hjørner. Du kan se eksempler på dette på vores Instagram side - @woodupp_dk.

Er det svært at montere Akupanelet?

Det er super nemt at montere panelerne, og derfor kan de fleste montere panelerne helt selv. Hvis du bare har den mindste håndværker gemt i dig, og ved, hvordan man bruger en sav og en skruetrækker, så skulle du også kunne montere panelerne selv.

Nogle af vores kunder foretrækker at få professionel hjælp til at montere panelernne. Siden produktet er nemt at arbejde med, kan enhver professionel hjælpe dig med at sætte panelerne op, selv hvis de ikke har prøvet det før. Vi anbefaler at du skriver til din lokale snedker/tømrer eller lignende, hvis du har brug for hjælp til monteringen.

Hvad er det mindste antal paneler, man kan bestille?

Der er intet krav til antallet af paneler, man mindst skal bestille. Du kan bestille helt ned til ét panel.

Kan man skære i Akupanelet?

Ja. Panelerne kan skæres til med enhver sav (vi anbefaler en rundsav), og hvis du skal skære panelet til gennem filten, kan dette gøres med en helt almindelig hobbykniv. Nemmere bliver det ikke.

Hvilken størrelse er akustikpanelerne?

Hvert Akupanel måler 240 x 60 x 2,2 cm og vejer 12,5 kg.

Hvordan tilpasser jeg panelerne til min væg?

Kort sagt kan du enten bruge skruer eller lim til at montere panelerne på væggen. Den mest almindelige løsning er at bruge skruer. Vi har lavet en monteringsvejledning til dig - klik her for at se den >>

Hvilken slags skruer skal jeg bruge?

Den slags skruer du har brug for, afhænger af hvilken slags væg, panelerne skal monteres på. I nogle tilfælde er det nødvendigt med rawplugs, for at monteringen holder. Du skal finde skruer, der kan fungere med det materiale, din væg er lavet af. Som en tommelfingerregel anbefaler vi sorte skruer, siden monteringen vil være usynlig på den sorte filt.

Kan i sende nogle farveprøver?

Ja, du kan bestille farveprøver her >>

Kunne du ikke finde det rigtige svar?

Lad os hjælpe dig,

Kontakt os