De 5 mest populære projekter med Akustikpaneler - ifølge Instagram.

Skrevet af Jenny Zubrenic.

Tilbage til bloggen
Om forfatteren

Hej! Jeg hedder Jenny. Hos WoodUpp arbejder jeg hver dag med marketing, der i bund og grund handler om, at inspirere vores kunder med fede projekter, som de kan lave med akustikpaneler. Når jeg ikke skriver blogposts, så elsker jeg en god film på NetFlix.

De 5 mest populære projekter med akustikpaneler - ifølge Instagram.

Jeg blev bedt om at skrive et blogindlæg, hvor jeg skulle samle og vise de 5 sejeste projekter, der nogensinde er lavet med Akustikpaneler. Men da vi hver dag får afsindigt mange flotte billeder fra vores kunder projekter, var det fuldstændigt uoverskueligt for mig at vælge.

Where to start?

Men så fik jeg denne geniale idé:

Hvorfor lader vi ikke vores følgere på Instagram bestemme, hvilke billeder (og dermed projekter), der er pænest? Så nu vil jeg vise jer de 5 billeder som har fået flest likes inde på vores Instagram.

Som I nok ved, så har vi en profil på Instagram - klik her for at se den.

Hver eneste dag ligger vi nye billeder og projekter op, som vores kunder har sendt til os. Jeg kan klart anbefale dig at følge os.

Nå - lad os begynde - vi starter med 5. pladsen. 

#5 pladsen - 558 likes.

Bum - se lige! Overvej lige hvor "lidt" der skal til for at skabe en stor forskel.

Jeg har generelt et indtryk af, at vores følgere elsker, når det er en hel væg, der bliver dækket med akustikpaneler.

Jeg synes, at listevæggen her skaber et vildt fedt udtryk. 

Akupanel | Rustik Egefinér Natur
#4 pladsen - 578 likes.

Her ser du et godt eksempel på hvad man kan gøre, hvis væggen er højere end 240 cm.(vores Akupanel fås i 240x60 cm.).

Det monterer Akupanelerne centralt på væggen. Det giver et rigtig fedt udtryk, og man tænker ikke at Akupanelerne skulle have været længere.

Læg også lige mærke til afslutningslisterne, der her er brugt på begge sider af væggen - lækker detalje.

... og 578 likes. Ikke dårligt!

Akupanel | Rustik Egefinér Natur
#3 pladsen - 609 likes.

Dyrk lige den dør! 

Her har du en dør-ramme lavet ud af Akupaneler. Det her en idé, som de fleste ikke umiddelbart tænker over er mulig at lave - indtil de får lidt inspiration, selvfølgelig. Jeg synes, det giver et rigtig fedt udtryk på en helt naturlig og elegant måde.

Specielt fordi det også passer rigtig godt sammen med resten af indretningen, der også er præget af træ.

Akupanel | Rustik Egefinér Natur
#2 pladsen - 692 likes.

Nå, nu er vi ved at være et godt stykke nede af listen.

Inden vi kommer til det mest likede projekt, så nyd lige kaffebaren her. 

Der er så mange detaljer i rummet her - den mest bemærkelsesværdige må være den skjulte dør, der formentlig gemmer på et køleskab. Eksklusivt look og alt lige ved hånden. 

No wonder at det har fået hele 692 likes.

Akupanel | Valnød
#1 pladsen - 696 likes.

Ta-da-da-daaaaa... Vinder-billedet!

Hvis man kan tale om indsat op imod beløning, så sprænger dette simple projekt skalaen. 

Ét akustikpanel er alt hvad der kræves, og på trods af det, så skaber det virkelig et harmonisk og moderne udtryk. Og her passer det runde spejl perfekt ind.

Vi ser helt klart en trend med runde spejle i øjeblikket. Vi modtager flere og flere billeder fra kunder, der har lavet noget lignende, så har du et rundt spejl, så kan du lave projektet her på under en time. 

Akupanel | Klassik Eg (sort filt)

Konklusion - små, enkle DIY-projekter er de mest populære.

Det fede ved at vores kunder elsker at deler deres projekter med os er, at det giver en masse inspiration til hvad man rent faktisk kan lave med akustikpanelerne. Og vi får at se, hvordan panelerne i virkeligheden bliver brugt.

Jeg synes, at tendensen er klar - folk laver primært små, enkle projekter, der ikke kræver ret meget (i form af tid), men som alligevel gør en markant forskel i rummet. Derudover er det tydeligt, at det naturlige egetræ er et populært valg lige for tiden.

I de fleste af de ovenstående projekter, er der brugt et sted mellem 1-4 paneler, og det gør faktisk også prisen overkommelig. Alt efter hvilken farve panel du vælger, så vil et lignende projekt som dem vi har gennemgået her, typisk ligge et sted mellem ca. 1.600 - 5.000 kr., hvilket jo ikke er alverden sammenlignet med eksempelvis nye møbler.

Hvis du overvejer at kaste dig ud i projekt med akustikpaneler, så håber jeg, at du ud fra projekterne i blogindlægget her, kan finde et nemt og overskueligt projekt, som du kan starte med. For det er faktisk langt nemmere end du - formentlig - tror, at skabe en stor forandring i dit hjem, hvilket også er grunden til, at vi har så mange kunder, der køber igen og igen, når de først er kommet i mål med deres første projekt.

Tak fordi du læste med!

K. H. Jenny

Skal du bare igang med det samme?

Så kan du se hele vores udvalg på linket herunder - der er en masse lækre farver at vælge imellem! Bestil med det samme få gang i forvandlingen af dit rum.

Køb nu >>
Er du i tvivl om hvilken farve du skal vælge?

Så vil jeg anbefale dig at bestille en farveprøve - de koster kun 35 kr. pr. stk. og fragten er gratis.

Med en farveprøve i hånden, så kan du nemt finde den helt perfekte farve til netop dit rum.

Bestil farveprøve >>