WoodUpp - Trævægge

Indendørs vægbeklædning i træ

Hvem siger, man ikke kan have sildebensparket på væggen? Med vores smarte træbeklædning til indendørs vægge kan du skabe lige det rustikke og varme look, du drømmer om i dit bolig – og det bedste af det hele er, at det er legende let at montere.

10% rabat på dit næste køb, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Viser alle 7 resultater

Træbeklædning skaber kontrast i din boligindretning

Træ beklædning er ikke bare flot – det er også simpelt at gå til. WoodUpp har flere forskellige træsorter at vælge imellem og fælles for dem alle er, at de bare skal klæbes op på din væg. Nemmere bliver det simpelthen ikke. Til gengæld er forandringen til at få øje på. Indendørs vægbeklædning i træ giver din indretning et rustikt look og sætter kontrast til de hvide vægge, som de de fleste indretter sig med i Norden.

Trævægge er nemme at montere

Alle vores trævægge klæbes til væggens overflade ved hjælp af en montageklæber. Det er en hurtig måde at give din bolig en makeover på – og resultatet er enormt flot. WoodUpp forhandler flere forskellige typer af træ vægge og har helt sikkert også en vægbeklædning, der passer perfekt til din stil og indretning. Når du skal vælge hvilken indendørs vægbeklædning, der passer til din personlige smag, så er det en god idé at kigge på dine øvrige møbler og træsorter i hjemmet.

Vægbeklædning giver en varme i boligen

WoodUpp forhandler fire forskellige træ beklædninger. De er alle lavet af ægte antik egetræ og fås i brun, natur, røget og grå. Alle nuancer skaber en dejlig varme i din bolig, og vælger du de mørke nuancer, har du mulighed for at skabe et mere kontrastfyldt og dramatisk udtryk i din bolig. Nuancerne brun og natur passer til de fleste boliger og går godt i spænd med den enkle og stilrene måde, vi indretter os på i Skandinavien.

Væg beklædning passer til alle rum

Vores indendørs vægbeklædning kan sættes langt de fleste steder – det er kun fantasien, der sætter grænser. I stuen over sofaen, vil træ beklædningen skabe en flot baggrund, og i soveværelset over sengen, vil den skabe en dejlig ro, når du skal sove. Også i et åbent køkken, vil en vægbeklædning indendørs se super skarp ud og skabe en harmoni, når du laver mad eller byder gæster på en drink. Uanset hvilken nuance, du vælger kan du følge vores vejledning, når du skal sætte din vægbeklædning op. Den guider dig trygt igennem projektet, så du ender op med et flot og tilfredsstillende resultat.

Husk at købe fugepistol og klæbemiddel

Når du skal montere din WoodUpp træbeklædning, så skal du huske også at smide noget WoodUpp klæbemiddel i kurven. Det er en særlig montagelim, der binder hurtigt og dermed letter dit arbejde, når du skal montere din indendørs træbeklædning. Du bruger såmænd bare vores WoodUpp klæbemiddel Pistol, så går det som en leg. Fugepistolen kommer i en god kvalitet og fås endda for under 100 kroner. Vi har lavet en udførlig guide til, hvordan du sætter din indendørs træbeklædning op – men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

WoodUpp fuldender din drøm

Alle vores trævægge måler 800x145x3 mm. Men, hvis du har et større projekt i tankerne, end vores standardmål, skal du endelig kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe dig til en god løsning, der fuldender din drøm om indendørs væg beklædning i boligen. Med vores vægbeklædning i ægte træ er du skridtet nærmere et skønt, rustikt og naturligt look, som skaber en god vibe i din bolig. Desuden gør det jo ikke ligefrem noget, at det er pærenemt at montere uanset, om du er nybegynder eller erfaren udi gør-selv-projekter.

 

Er du mere til et stilrent design, så tag et kig på vores udvalg af akustisk paneler.