WoodUpp - Akustik paneler

Akustik paneler skaber gode lydforhold i din bolig

Du kan give din bolig et væsentligt løft med vores flotte akustiske paneler – både når det kommer til æstetikken og akustikken. Vores akustikpaneler leveres i samlede moduler, hvilket gør det legende let at montere dem på væggen eller i loftet.

10% rabat på dit næste køb, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Viser alle 4 resultater

Lyden bliver markant forbedret med Woodupps akupaneler

Der er ikke noget værre, end at prøve at føre en samtale i en rum med dårlig akustik. Du har måske oplevet det på restauranter, institutioner og skoler. Gode lydforhold er alfa omega – også i hjemmet.  Måske har du lagt en masse tæpper og hængt billederne og vægtæpper op for at skabe en bedre lyd i dit hjem. Store minimalistisk indrettede stuer, kan have en hul og kold klang, der nærmest runger og skaber ekko. Men med WoodUpp’s Akustikpaneler, kan du forbedre lyden og looket markant.

Giv hjemmet et rustikt udtryk med akustikpaneler

Akupaneler givet et rustikt look i den moderne bolig, samtidig med de giver rummet en langt bedre akustik. Du vil opleve, at samtalen får en mere behagelig klang i det rum, hvor du monterer akustik paneler. Woddupp akustikpaneler kommer i tre forskellige nuancer og materialer, nemlig rustik egefiner grå, rustik egefiner natur og valnød. Panelerne er opbygget af finerede lister på et specialudviklet sort akustikfilt, der er lavet af genbrugsmateriale.

Akustik panelerne kan nemt monteres med få værktøjer

Vi har med vilje sorteret fineren sådan, at den optræder med små revner og knaster, fordi vi ønsker et naturligt og rustikt look på vores akustiske paneler. Alle vores akustikpaneler er produceret i Danmark og måler 2400×600 mm. Med lameller og filt er panelerne i alt 20 mm. Tykke. Du kan montere dine akustiske paneler med ganske få værktøjer, og med vores monteringsvejledning er du sikker på at blive trygt guiden igennem processen.

Den generelle støj i rummet mindskes

WoodUpps akustiske paneler er oplagte at bruge i hvilket som helst rum, hvor der er problemer med akustikken. Det kunne være i stuen, gangen, køkkenet, soveværelset eller kontoret. Den generelle støj i hjemmet vil blive mindsket, samtidig med at din indretning får et lækkert løft rent udseendemæssigt. Du vil opleve en varmere klang i rummet og at lyden ikke bliver hængende lige så længe i det rum, hvor du monterer akustisk panel.

Dårlig akustik virker stressende

Der er også andre ting, der spiller ind, når det handler om akustik. Hvis du gerne selv vil prøve at forbedre akustikken i din bolig, og sørge for at lyden ikke bliver hængende for længe i rummet, så skal du tage et kig på din indretning. I Skandinavien indretter vi os enkelt og minimalistisk – hvilket er smukt, men også problematisk, når det kommer til lyd. En ringe akustik er stressende og ubehagelig, men der er ting, du selv kan gøre.

Det kan du selv gøre for at forbedre lyden i din bolig

Når du vil forbedre lyden i din bolig, kan du roligt investere i lange tunge gardiner og bløde møbler. Store bogreoler, tekstiler og tæpper er også vigtige faktorer, når du skal dæmpe støjen i dit hjem. Billeder på væggen, puder og lænestole med høje ryglæn er alt sammen med til at absorbere lyden. Men skal du have forbedret lyden markant, så skal du gå efter vores akustiske paneler. Hvis du gerne vil se de forskellige farvenuancer og materialer, inden du køber dine paneler, så kan du bestille en farveprøve med gratis levering. På den måde er du sikker på at få det akustik panel, der passer bedst til din indretning. Er du mere til en anden form for indendørs vægbeklædning i træ, kan du finde vores udvalg her på siden.