Skydedøre

Unikke skydedøre i træ fra WoodUpp

WoodUpp’s skydedøre i træ er inspireret af gamle stalddøre og giver et særegent udtryk til din bolig. Skydedørene er velegnede som dørløsning til et spisekammer eller som indgang til dit walk-in-closet.

Flere af skydedørene er fremstillet i antikt egetræ og fås i forskellige farver og nuancer, så det er muligt at finde et design, som passer perfekt til formålet i dit hjem, og som falder problemfrit ind i det øvrige establishment. Blandt trætyperne er brun, grå, natur, røget, genbrugstræ og hvid.

Viser alle 6 resultater

Skydedøre i træ – en særpræget og smuk løsning til døråbningen

WoodUpp’s skydedøre i træ føjer ikke alene et spændende element til din bolig, men de sikrer også en anordning til døråbningen, hvor funktionaliteten er i højsædet. Skydedørene er en fryd for øjet, og det er desuden en tidsvarende, æstetisk og skarp effekt, du har mulighed for at føje til dit hjem.

Skydedøren vil give dig mange glæder som et smart alternativ til den traditionelle dør. Med en skydedør fra WoodUpp får du en pæn og elegant detalje, som i hvert fald ikke hører til almindelighederne i de fleste danske hjem.

Træet giver en hyggelig og varm atmosfære til rummet, og skydedøren gør det muligt at åbne en indgang helt op og invitere lys, lyd og luft indenfor på samme tid.

WoodUpp skræddersyer skydedøre i træ til dit hjem

Mange gange kan skydedøren give en nemmere og mere glidende overgang fra rum til rum, fordi den er mere praktisk og mindre støjende at rulle frem og tilbage i sammenligning med en normal dør.

Skydedøren tager heller ikke plads fra rummet på noget tidspunkt, som en almindelig dør ville gøre, fordi den åbner ind og ud.

Skydedørene laves i 100 procent ægte træ og monteres nemt i døråbningen med beslag i toppen.

Standardmålene for en skydedør fra WoodUpp er 2,15 meter i højden, 1 meter i bredden og 4 centimeter i tykkelse.

Hvis du ønsker en specialløsning, så kontakt os blot, og så ser vi sammen på, hvad der kan lade sig gøre i dit hjem, så du også kan få glæde af WoodUpp’s unikke skydedøre i træ.

Dette gælder, uanset hvor du ønsker at integrere en skydedør i træ. Vi skal nok finde en løsning, som du bliver tilfreds med på den lange bane.

Kontakt os for at høre mere om vores skydedøre i træ

WoodUpp har flere års erfaring med møbler i træ, og vi er ligeledes velbevandrede ud i at hjælpe vores kunder med at indrette sine hjem på en hensigtsmæssig og flot facon, som hænger naturligt sammen med det øvrige inventar, farverne i boligen og den generelle stil i hjemmet.

WoodUpp er garant for det flotte, rustikke look. WoodUpp er velegnet som sparringspartner og leverandør, hvis du ønsker at integrere træelementer i din indretning. Skydedørene i træ er blot endnu en tilføjelse til WoodUpp’s store repertoire af træmøblement i høj kvalitet.

Har du gang i eget projekt, så husk at du også her kan købe beslag til skydedøre.

Kontakt os på tlf. 23 28 80 10 eller mail mvh@woodupp.dk for at høre mere om vores skydedøre i træ.