Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

100 dages tilfredshedsgaranti

100 dages tilfredshedsgaranti

Farveprøver

Book et gratis online møde!

Har du spørgsmål, der ikke lige kan klares over telefonen?

Book et 10 minutters onlinemøde med én af vores medarbejdere og få svar på dine spørgsmål, en virtuel rundvisning i vores showroom, feedback på dine planer med vores produkter, eller noget helt fjerde!

Book dit møde direkte i kalenderen:


Se akustikpanelerne hjemme hos dig selv

Det kan nogle gange være svært at vide om dine nye akupaneler kommer til at se pænt ud i dit hjem.

Derfor kan du gerne prøve vores Visualizer, hvor du kan tage et billede af din væg og vælge det WoodUpp-panel, du gerne vil bestille. På den måde kan du se, hvordan panelerne vil se ud på din væg derhjemme og finde det helt rigtige match til dit hjem.

Forbedret akustik garanti

Hvad nu, hvis panelerne ikke virker på akustikken i dit hjem?

WoodUpp akupaneler har lydabsorptionsklasse A, når de monteres med mineraluld bagved. Det er den højeste akustikvurdering, man kan opnå.

Det betyder, at WoodUpp akupanelerne reducerer lydbølgerne i rummet og minimerer rumklangen, når de monteres på vægge eller lofter efter vores monteringsvejledning.

Hvis du, mod forventning, ikke har oplevet en forbedret akustik i dit rum, kan du benytte vores 100 dages tilfredshedsgaranti og returnere din ordre.

Uendeligt supportgaranti

Har du problemer med at montere panelerne?

Vores WoodUpp-paneler er nemme at montere, men vi forstår, at ikke alle er erfarne DIY-entusiaster. Derfor har vi lavet nemme gør-det-selv-videoer, der forklarer hvert trin i monteringsprocessen, samt en vejledning i tekstform. Se vores monteringsvejledninger her.

Hvis du har spørgsmål om indretning, akustik, montering eller andet, er du velkommen til at kontakte os via telefon, chat, video eller mail. Vi er klar til at hjælpe dig både før, under og efter dit projekt.