Vores top 10 sengegavle lavet med Akustikpaneler.

Skrevet af Pia Lund

Gå tilbage til blogpost.
Om forfatteren

Pia arbejder i kundeservice. Og når hun ikke har travlt med at besvare telefonopkald eller e-mails fra vores skønne kunder, så skriver hun blogindlæg som denne. I sin fritid bager hun (meget). Yum!

Her hos WoodUpp er det mig der håndterer alle de billeder, vi får via e -mail, Facebook, Instagram osv. Hver dag modtager jeg billeder af sengegavle, og det er virkelig blevet et populært projekt at lave.

Så i dag vil jeg vise dig hvordan vores kunde har lavet sengegavle, der virkelig får soveværelset til at skille sig ud.

For mig er trenden meget tydeligt.

Jeg tror på, at folk bruger deres soveværelser mere og mere til andre ting end bare at sove.

Og nej - jeg tænker ikke på "Netflix and chill". Jeg tænker på ting som at slappe af, mens du søger på sociale medier, læser eller filmaftener og andre ting i den retning.

Så det ser ud til at flere og flere mennesker er begyndt at indse, at soveværelset også skal være et rum hvor hygge og rolige omgivelser findes, så du kan slappe af. Og så begynder flere og flere mennesker at investere i indretningen af ​​deres soveværelse for at opfylde de førnævnte kriterier.

Jeg vil vise dig, hvordan det er gjort med de næste 10 eksempler, som jeg har forberedt til dig i dette blogindlæg.

God fornøjelse!

Sengegavl #1 - Den asymmetriske.

De fleste vælger at montere panelerne direkte bag sengen, men her har kunden valgt at skubbe panelerne til siden, samt at vende dem lodret.

Det giver et tvist til rummet og giver det lidt kant.

Derudover har kunden valgt at montere en lille gallerihylde med billeder, og det passer bare rigtig fint ind.

Sengegavl #2 - Radiatorskjuler

Der er stadig mange som har radiatorer i rummet, hvilket betyder at mulighederne meget vel kan være få, når det kommer til at dekorere soveværelset.

Hvor skal sengen stå, så begge sider er frie, og uden at det ser forkert ud?

Her kan du lave en skjuler med akustik panelerne ved blot at bygge en kasse omkring radiatoren.

Kunden her har ført panelerne helt ud på begge sider af sengen, og det skaber en virkelig sej effekt og dygtighed for rummet.

Derudover har de fået ekstra plads, i form af en hylde, der er bag sengen.

Det er det vi kalder en multifunktionelt møbel.

Sengegavl #3 - Høj og centreret.

En høj og nogenlunde smal sengegavl kan altså noget! Jeg syntes at rummet automatisk ser meget større og højere ud. Derudover har de centreret panelerne midt på væggen, istedet for at lade dem gå helt ud i siderne.

Det synes jeg bidrager med et moderne tvist og gør også at rummet synes større.

Og se lige hvor fint det ser ud med små natborde og lamper.

Rigtig gennemført.

Sengegavl #4 - Tilpasset til loftet

Det jeg godt kan lide ved denne sengegavl er, at selvom pladsen ikke er særlig stor, så har kunden stadig formået at gøre rummet virkelig smart og dekorativt, ved at bringe akustik panelerne ind i rummet.

De viser også her, at selvom man har skråvægge, så kan man nemt skære til og tilpasse panelerne til rummet.

Sengegavl #5 - Integreret i loftet.

Det jeg godt kan lide ved dette billede er, at man lige stopper op og kigger en ekstra gang på billedet. 

Den måde kunden har ført panelerne hele vejen med op i loftet, giver en virkelig fed effekt. Og hvis man lige tager sig tid og kigger godt efter, så kan man se at sengegavlen også bliver brugt som en form for rumdeler.

Det viser bare igen at mulighederne med akustik panelerne er mange. 

Udover at det skaber varme til rummet, kan skabe flere rum, ser godt ud, så er det jo også med til at forbedre akustikken i hjemmet. 

Det er virkelig et fedt rum det her!

Sengegavl #6 - Indbygget LED lys.

Her har vi en kunde som har været lidt fiks på fingrene. Udover at finde et stykke træ som matcher virkelig flot med akustikpanelet, så har man også monteret LED lys bagved. Jeg synes det skaber en rigtig fed effekt og giver en rigtig hyggeligt stemning til rummet.

Jeg kunne sagtens sidde her en helt aften med en god serie...og en skål slik selvfølgelig!

Sengegavl #7 - Væg til væg gavl

Det fede ved denne her løsning er at man har lavet en hel væg, fyldt med akustikpaneler.

Sådan en væg ser man ikke så tit i soveværelset, men jeg synes det klæder rummet rigtig fint og det giver en god varme til det ellers lyse rum.

Derudover har de monteret et par fine natborde og natlamper, som jeg synes passer rigtig godt ind, da det lige bryder træet.

Sengegavl #8 - Multifunktionel redskab.

Her har vi altså en kunde som er fiks på fingrene! Hvis man bor meget småt eller blot ønsker at gøre et rum mere multifunktionelt, så er det her jo en genial løsning.

Når man trække lågerne fra hinanden, gemmer der sig en seng inde bagved. Og her kan jeg godt lide, at kunden stadig har brugt panelerne inde bagved sengen, som en sengegavl.

Derudover er der hylder i hver side af sengen, bag lågerne/panelerne. 

Dette kan dog ikke ses på disse billeder, desværre.

Jeg håber i syntes det er ligeså fedt som jeg synes!

Sengegavl #9 - Indrammet model

Mange vælger at montere panelerne vandret, når de bruges som sengegavl. Men her har kunden vendt dem lodret, og det synes jeg giver et rigtig fedt look. Derudover har kunden lige tilføjet lidt ekstra finish, ved at montere en afslutningsliste rundt om panelerne. På den måde indramme man sengegavlen og det giver et rigtig fed og færdigt udtryk.

Sengegavl #10 - Todimensionel

Var der nogen der sagde “Sengegavl fra fremtiden?”. Det er hvertfald noget af det allerførste der kommer igennem mine tanker. Den her sengegavl er så gennemført. Den store væg bagved der er monteret med akustikpaneler hvorefter man har trukket panelerne med ud i sengen og skabt en sengegavl. Det ser jo helt todimensionelt ud!

Og så kan jeg godt lide hvordan farverne bare spiller sammen. Det hvide rå gulv, sorte industrilamper og varmen fra panelerne. Det spiller altså bare.

Konklusion

Det første vi hurtigt kan konkludere er, at der findes rigtig mange gode ideer derude på sengegavle. 

Mange vil nok hurtigt tænke at man bare lige montere et enkelt panel, og så har man en sengegavl. Jovist, det er der bestemt ikke noget galt i! Men på ovenstående eksempler kan man se, at ved at lige twiste panelerne en lille smule, kan det ligne en helt million.

Så om du bruger 2 eller flere paneler, så kan du skabe dit helt eget hyggeligt soveværelse. Det er bare i gang med målestok, så du kan få målt op til dit næste projekt!

Blev du inspireret men er stadig i tvivl om farven?

Så kan du bestille vores farveprøver ved at klikke her >>

De koster kun 35 DKK pr stk. og fragten er ganske gratis!

 

Tak fordi du læste med, og sov godt! ;-)

Ønsker du mere inspiration?

Tag et kig i vores galleri.

Se vores udvalg af farver

Gå til Akustikpaneler

Vi har flere blogpost til dig.

Læs flere blogartikler