Vi har vundet en Green Product Award 2022

Af Ina Sahl

Tilbage til overblik
Mød forfatteren:

Hej! Mit navn er Ina. Her hos WoodUpp er jeg ansvarlig for e-mailkampagner, influencer marketing og tekstforfatter. Jeg er svært begejstret for sort kaffe, rødvin (gerne spansk), høj og uanstændig rapmusik og podcasts om astrofysik og UFO'er.

Hej venner. Velkommen til en ny blogpost! Jeg har spændende nyt at dele med jer. Ser I, vi er i festhumør på kontoret i dag. Vi har nemlig vundet en Green Product Award 2022 for bedste arbejdsplads! Det er intet mindre end den højeste udmærkelse ved Green Product Awards. Nårh ja, og så slog vi jo mere end 1.500 innovative og grønne produkter fra 56 forskellige lande for at tage kronen. Så der er vel ikke noget at sige til, at vi er helt oppe at køre – og at de tre sejrskager, vi overbeviste chefen om at købe, er meget velfortjente. 😉

Vejen til sejr

Vi fik kronen på hovedet efter at være blevet målt, vejet og vurderet af en 26-mand stor international dommerjury i kategorier som design, innovation og bæredygtighed. Og i alle tre kategorier tog vi ganske enkelt pusten fra dommerne.

Tre grunde til at vi vandt

Design

Et minimalistisk design, som passer ind i alle rum, de kreative muligheder og den super nemme montering gør vores paneler - og ikke mindst den gode akustik og wow-faktoren tilgængelig for alle.

Innovation

Vores innovative produktion hvor vi bruger bæredygtige og genanvendte materialer. Vores filt laves af genanvendte PET-flasker og alt vores træfinér kommer fra ansvarlig skovdrift.

Bæredygtighed

Vi producerer alle paneler på vores egen fabrik i Ribe, hvilket hjælper os med at holde styr på den mængde af ressourcer og energi vi bruger. Derved kan vi reducere vores miljømæssige belastning ved hele tiden at optimere hvad vi bruger og hvor meget vi bruger.

Hædrer pionerer i bæredygtighed

Den internationale Green Product Award hædrer produkter og services inden for bæredygtighed og de visionære folk, der står bag dem. Den uddeles i 13 forskellige kategorier i alt fra arkitektur, byggematerialer, mode, mobilitet, forbrugsvarer, børn og arbejdspladser - og vi vandt altså i den sidste kategori.

Gør godt - og ser godt ud imens

Gør noget godt og ser godt i mens de gør det? Jeps! Det er vores Akupaneler. Sæt en effektiv stopper for ‘hvad sagde du?’ til middagsselskaber, latteren, der runger og alle de gode jokes, der forsvinder op under loftet og aldrig bliver hørt. Vores Akupaneler modvirker effektivt efterklangen af lyd i et rum. Afhængigt af hvordan du installerer panelerne kan du faktisk få et lydklima i lydklasse A. Det er den bedste lydkvalitet, du kan opleve i et rum.

Du kan få lydklasse A, hvis du installerer panelerne på en ramme med mineraluld bagved; men frygt ej, hvis du foretrækker at sætte dine paneler direkte på væggen! Selv hvis du installerer panelerne direkte på din væg, vil du stadig opleve en forbedret lydkvalitet i lydklasse D. Det er super effektivt ved lyde mellem 300 - 2000 Hz, hvilket svarer til de lyde og den støj folk normalt oplever i deres hus. Og du behøver faktisk ikke mere end få paneler for at gøre en stor forskel for dit indendørs lydklima - og for wow-faktoren i rummet. Se bare disse projekter med et enkelt panel. Det gør en kæmpe forskel.

Hov, og har jeg nævnt, at panelerne er super lette at montere? Det kan faktisk være et rigtig sjovt gør-det-selv-projekt som alle kan være med til. Har du en hammer? Så kan du installere vores paneler.

Vi er her for dig

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp, så er vi klar. På support-siden på vores hjemmeside kan du se en masse forskellige monteringsvideoer. Vi besvarer også de mest brændende spørgsmål fra montering, farver og produktspecifikationer.

 

Går det ikke som planlagt?