10 eksempler med TV installeres på Akustikpaneler

Skrevet af Pia Lund.

Om forfatteren

Pia arbejder i kundeservice. Og når hun ikke har travlt med at besvare telefonopkald eller e-mails fra vores skønne kunder, så skriver hun blogindlæg som denne. I sin fritid bager hun (meget). Yum!

Næsten hver dag får vi spørgsmål fra vores kunder, som gerne vil vide om det er muligt at monterer et fjernsyn på vores Akustikpaneler, og hvordan det vil se ud når man er færdig. Derfor tænkte jeg at jeg ville lave dette blogpost for at vise dig hvordan det kan se ud, når du monterer dit fjernsyn på vores Akustikpaneler.

 

Inden vi starter, vil jeg dog lige gøre dig opmærksom på at hvis du skal monterer dit fjernsyn på vores Akustikpaneler, så er de ikke lavet til at skulle bære noget.

Derfor er det meget vigtigt at når du skal monterer dit fjernsyn, så skal du monterer det ind igennem filten og ind i væggen.

Okay, nu vil jeg have lov til at præsenterer de 10 eksempler hvor et fjernsyn er blevet installeret på Akustikpaneler.

Lad os se om du bliver inspireret!

# 1 - New Yorker TV væg

På det første billede har vi en kombination af Akustikpaneler og en Newyorker -væg. Jeg synes personligt, at dette er et fantastisk match! Det naturlige trælook og det kolde stål ser fantastisk ud! Og er meget populær i Europa i øjeblikket. Og jeg forstår virkelig hvorfor!

En anden cool ting i dette billede er også, at Akustikpanelet er centreret på væggen.

Normalt vil panelerne gå helt til kanten og hjørnet, men det her giver et mere specielt look.

10/10, hvis du spørger mig!

#2 - Biopejs & fjernsyn

Det her er flot. Jeg kan godt lide tanken om at bygge en kasse med panelerne, og derefter monterer fjernsynet øverst og en biopejs i bunden.

Det er sjældent, at vi ser denne form for konstruktion. Vi ser oftest, at Akustikpanelet er monteret direkte på væggen, men her har de lige taget sig ekstra tid til at bygge en kasse rundt om pejsen.

Er det bare mig, eller har du virkelig lyst til at tage en god kop te, ligge på sofaen og smide en god film på skærmen. Det skriger jo bare 'Kom og slap af'!

#3 - Fjernsyns rammen

Okay, hvor sejt er det her billede? Igen har vi nogle Akustikpaneler, der har været centreret på væggen, i stedet for at lade panelet gå helt ud til kanterne.

Men det gør ikke noget. Det ser virkelig fedt ud, og det der giver det lidt ekstra krydderi er klart, at loftet går op til kip. Det tilføjer bestemt noget ekstra til rummet og bliver langt mere eksklusivt og fancy at se på.

Så hvis du har et skråt loft, så tøv ikke. Det kan sagtens lade sig gøre.

#4 - Det moderne og nordiske look.

Det ligner næsten et billede fra et boligmagasin. Jeg kan godt lide hvordan de kombinerer farverne og at det hele er meget Tone i Tone. Det er super stilet og virkelig flot. Denne kunde ved, hvordan han skal indrette sit hjem, så alt matcher perfekt.

Og hvis vi tager et kig på hjørnet, så vil man normalt bruge en afslutningsliste for at gøre hjørnet pænt, men denne kunde sørgede for, at slutningen på den ene side var en trælamel, og så startede de med filt fra den anden side igen.

Jeg synes at denne kunde er kommet rigtig godt i mål med sit projekt!

#5 - LED ramme

Som vi har talt om i tidligere blogindlæg, har LED -lys virkelig taget overhånd. Og det forstår jeg virkelig godt.

Jeg synes at det giver Akustikpanelet virkelig fedt look.

Men det jeg også godt kan lide ved dette projekt, er det lange TV-bord. Jeg kan godt lide hvordan det går fra den ene væg til den anden. Det ser ud til at den er bygget til det lille indhak der er i rummet.

De har også lavet en ramme ud af Akustikpanelerne. Se lige hvordan de har skåret panelerne, så fjernsynet passer ind i hullet/rammen.

Og så elsker jeg bare, hvordan fjernsynet ligner et billede!

#6 - Kæmpe fladskærm?

Okay, det her er fedt!
Da jeg kiggede på dette billede første gang, lignede det næsten at fjernsynet fyldte hele det sorte område ud. Som en kæmpe fladskærm! Det ville da have været mega fedt!

Nå, det var et lille sidespring. Men her har vi lidt det samme som tidligere billede, som også havde bygget en ramme rundt om fjernsynet, men denne kunde har taget det til next level. Udover det, så vil det også give en helt anden, og bedre lyd, til fjernsynet, når man monterer Akustikpaneler omkring et fjernsyn.

#7 - Fuld beklædt væg

Vi elsker når I går all in, og monterer Akustikpaneler på hele væggen. Det giver et helt vildt udtryk og så ser det selvfølgelig også virkelig fedt ud.
Men udover at se godt ud, så har kunden også fået optimeret lyden omkring sit fjernsyn og højtalerne.

På dette billede kan vi også se at panelerne er monteret helt ned til fodlisten. Nogle vælger at monterer dem helt ned til gulvet, andre til listen. Det er meget forskelligt og uanset hvilken måde du vælger at monterer dem på, så vil udtrykket være helt vildt flot!

#8 - Halvvæg

På dette billede har kunden valgt at monterer panelerne 2 Akustikpaneler. Nogle vil måske synes at det ser halv færdigt ud, men jeg syntes faktisk det gør noget rigtig godt til rummet. Man får en rigtig fed fornemmelse for, at kunden virkelig ved hvordan man indretter. 

Det giver mere kant til rummet, og det giver, især dette rum, en varmere følelse.

Dette beviser også, at du ikke behøver at montere en hel væg i din stue for at få en følelse af noget lækkert i dit hjem.

Og at fjernsynet er monteret 'skævt' i forhold til panelerne, synes jeg giver noget kant og ser bare sååå fedt ud!

#9 - Retro hjem

Jeg synes virkelig det her rum er fedt! For det første, så får jeg øje på den fine lampe som hænger i højre øvre hjørne. Den passer perfekt til, og giver noget rigtig fedt til Akustikpanelerne.
Derefter, så synes jeg næsten det ligner at panelerne er en form for rumdeler, og det giver en virkelig fed effekt.
Og som jeg også nævnte ved tidligere billede, så er panelerne også monteret hele vejen ned, men denne gang helt ned til gulvet.

Og jeg kan næsten ikke lade være med at kommentere på brændeovnen. Den er da for fed!

#10 - Fed udnyttelse af rummet

Jeg synes det er ret sejt! Her er det lykkedes at bruge en halv væg til noget produktivt. Normalt ville sådan en væg være spild, men her har kunden formået at bruge den, og hvis du spørger mig, så ser det rigtig godt ud.

Når du bor meget lyst, som her, bryder Akustikpanelerne bare det hele med sit varme skær.

Men som du også kan se i baggrunden, så har kunden brugt panelerne flere steder. Og vi elsker det!

Nå, tilbage til tv -området, jeg synes, det er en rigtig dejlig hyggekrog, som kunden har formået at lave.

Konklusion - At montere sit fjernsyn på Akustikpaneler er en ting!

Så hvad har vi lært?

Når alt kommer til alt, er montering af dit tv på vores Akustikpaneler bestemt en mulighed. Det kan sagtens lade sig gøre, og du kan faktisk monterer det på flere forskellige måder. Den mest almindelige måde er en fuld væg med panelerne, men vi ser også flere mennesker, der køber omkring 2 paneler, og så monterer de fjernsynet skævt i forhold til panelerne, og det kan virkelig noget!

Derudover får du også bedre lyd fra dit tv, hvis du monterer dem på Akustikpanelerne.

Så udover at lyden er i top, så ser det også bare godt ud. Det er en win win!

Så der er ikke meget mere at sige end: Spring ud i det. Lav din egen hjemmebiograf, eller bare en super hyggelig tv -stue.

Tak fordi du læste med.

 

//Pia

Vil du have mere inspiration?

Se vores galleri

Se de forskellige modeller!

Vis Akupanel

Vi har flere interessante blogartikler!

Vis oversigt