Dansk design og kvalitet

4.9/5 stjerner på TrustPilot

100 dages tilfredshedsgaranti

100 dages tilfredshedsgaranti

Farveprøver

Skab en bedre fremtid

Designet med omtanke

I vores bestræbelser på at skabe produkter, der afspejler vores ansvarlighed over for miljøet og vores engagement i kvalitet, har vi nøje udvalgt hver komponent. Vores produkter fremstilles med materialer, som er udvalgt med tanke på både miljø og æstetik. Filten i vores produkter består af 50% genbrugsplast, mens finéret kommer fra skove, hvor der fokuseres på ansvarlig skovdrift. Disse materialer håndsorteres for at sikre den højeste kvalitet og en smuk finish.

Rum for rum

Vores formål er klart.

Vi arbejder for at designe miljøer, der er både moderne og sunde. Steder, der føles behagelige og indbydende – ideelle til både at leve og arbejde i.

Vores fokus er på at forbedre emotionelt velvære og skabe positiv samfundsmæssig indflydelse.

Denne side er designet til at give dig et indblik i de initiativer, vi implementerer. Vi erkender, at vi ikke er perfekte, men vi er dedikerede til kontinuerligt at forbedre os og gøre en positiv forskel. Hvert skridt vi tager, er med målet om at bidrage til en bedre verden. Har du spørgsmål eller forslag, er du altid velkommen til at kontakte os.

Made in Denmark

Vores base i Ribe er hjertet, hvor alle vores Akupaneler til det europæiske marked bliver til.

Håndværk og kvalitet er kernen i vores arbejde.

Ved at holde produktionen lokalt sikrer vi optimale arbejdsforhold og optimerer hver detalje for finesse og finish.

Du er hjertelig velkommen til at besøge vores showroom i Ribe og selv opleve kvaliteten, der kendetegner vores produkter. Se vores adresse her.

Dansk produceret

Forbedrer dit velbefindende

Lydklasse A – den højest mulige vurdering.

I en officiel lydtest opnåede vores Akupanel den højeste vurdering mulig – Lydklasse A. For at opnå Lydklasse A, skal du installere mineraluld bag panelerne – se vores monteringsvejledning.

Du kan dog også montere panelerne direkte på væggen. Ved at gøre dette vil panelerne nå Lydklasse D, som også er meget effektiv til lyddæmpning.

Som det fremgår af grafen, er panelerne mest effektive ved frekvenser mellem 300 Hz og 2000 Hz, hvilket er de almindelige støjniveauer, som de fleste oplever. Dette betyder, at panelerne vil dæmpe både høje og dybe lyde. Grafen er baseret på akustiske paneler monteret på en 45 mm lægte med mineraluld bag panelerne.

Se den officielle lydtest her.

Lydabsorbtionsklasse D

Lydabsorbtionsklasse A

Din tillid betyder alt for os

Vi gør vores bedste for at være gennemsigtige og ærlige over for dig, vores kunde.

Vores mål er at overgå dine forventninger og sikre din fulde tilfredshed. Din glæde er vores succes.

Vi arbejder konstant på at være tilgængelige, så du nemt kan kontakte os, når du har brug for det. Uanset om du ringer, skriver, chatter online eller ønsker et møde, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os endelig. Se her, hvordan du nemt kan få fat i os.

Se nærmere på Akupanelets unikke egenskaber.

Akustisk filt

Vores akustiske filt er lavet af 50% genbrugsplast, hvilket betyder, at vi omdanner et affaldsprodukt til noget både nyttigt og smukt. Filten absorberer lydbølgerne og dæmper lyden.

Lameller

Lamellerne skaber ikke kun et minimalistisk skandinavisk udseende, de hjælper også med at fjerne rumklang. Lamellerne er lavet af MDF, der er tilgængelig i enten sort eller natur.

Overflade

Med et bredt udvalg af farver tilbyder overfladen en verden af æstetiske muligheder.
Det giver dig mulighed for at tilpasse dit bolig- og arbejdsområde, så du kan sætte dit personlige præg på din indretning.

Har du spørgsmål? Så tag endelig fat i os.

+45 7874 0202

Ring til os

Livechat

Chat

pm@woodupp.dk

Send os en mail