WOODUPP – B2B

Er du erhvervskunde? Så se mere her

UNIKKE TRÆPRODUKTER TIL FORHANDLERE OG ERHVERVSKUNDER

WoodUpp samarbejder gerne med dig, der vil være forhandler af træprodukter, eller dig, der skal bruge trælameller til et erhvervsprojekt. Vores træprodukter er skabt så du let kan tilføje rustikke og unikke træelementer af ægte træ til dit projekt på et kontor, i et hus eller til en udstilling.

Det er nemt og hurtigt at installere vores trælameller og træpaneler. Vi designer og producerer alle produkter i Ribe, og du kan derfor være helt sikker på at du får et 100% dansk design i hånden.

Lad mig ringe dig op, så vi sammen kan finde frem til det bedste samarbejde

– Mads Vesterby Hansen, Stifter

WOODUPP TRÆVÆGGE

Med vores flotte trævægge får du indendørs vægbeklædning i ægte træ.

Vi synes det skal være muligt at kunne skabe et 100% personligt udtryk med vores trælameller. Derfor kan du vælge imellem følgende meget forskellige træsorter: Antik Egetræ – BrunAntik Egetræ – GråAntik Egetræ – NaturAntik Egetræ – RøgetAntik Nåletræ med knast og genbrugstræ.

Er du i tvivl om, hvilken træsort du skal vælge til dit gør-det-selv projekt? Med en farveprøve i hånden kan du nemmere visualisere, hvordan træsorten vil passe ind til andre træsorter og interiør.

TRÆVÆGGE – ET RUSTIKT ELEMENT TIL DIT INDRETNINGS-PROJEKT

Vores træpaneler er et godt valg til dig, både hvis du er forhandler, og ønsker at kunne fremvise unikke træprodukter af høj kvalitet for dine kunder til et indretnings-projekt, og til dig, der ønsker at tilføre et rustikt element til din virksomheds kontormiljø, mødelokale, udstilling mv.

En trævæg i et ellers minimalistisk indrettet lokale, giver en wauw-effekt, og er med til at skabe hygge og varme til rummet. Samtidig vil du opleve et rum mere indbydende, hvor kreativiteten, forhandlinger, møder og andre begivenheder kan foregå i fantastiske omgivelser.

TRÆPANELER DER ER NEMME AT MONTERE

Vores træpaneler er utroligt nemme at montere på langt de fleste glatte overflader. Til monteringen skal du bruge:

WOODUPP AKUSTIKPANELER

WoodUpp akustikpaneler er skabt med en finer, der med vilje er sorteret, så den fremstår med med små revner og knaster. Det synes vi giver panelerne et autentiskt, rustikt look.

Vi fremstiller vores populære akustikpaneler på ejet værksted i Ribe i ægte træ. Du kan være helt sikker på, at vores produkter er 100% danske.

Du kan vælge imellem akustikpaneler i træsorten Rustik Egefiner i følgende farver: Grånatur og valnød.

GOD LYD MED WOODUPP AKUSTIKPANELER

Findes der noget værre end at sidde i et rum og arbejde, holde møde eller lignende, hvor der er dårlig akustik? Det er derfor alfa omega at prioritere god lyd i rum, hvor man skal opholde sig.

Særligt store rum, f.eks. med loft til kip, eller rum med minimalistisk indretning kan have en hul klang. Det løses ofte ved at tilføje tunge materialer som tæpper på gulve og vægge og tunge gardiner.

WoodUpps akustikpaneler er prikken over i’et, hvis du vil have garanti for god lydklang. Panelerne garanterer optimal lydabsorbering og nedbringer efterklangstiden for støj i rummet.

SKAB ET MODERNE LOOK MED WOODUPP AKUSTIKPANELER

Det er ikke kun lyden, der forbedres med vores akustikpaneler. Vores akupaneler kan desuden være med til at opdatere indretningen i mødelokalet, en udstilling, et kontor eller lignende.

Akupanelerne tilfører også stil og et moderne look, da træ i indretningen på vægge og gulve er en ret stor boligtrend lige nu. Dit mødelokale, udstillingsrum eller kontor behøver ikke kun at være et rum til praktiske gøremål, men kan også være et rum, der får varme og stil ved at tilføje WoodUpp akustikpaneler.

VIL DU VÆRE FORHANDLER?

Vi arbejder i øjeblikket på at opbygge et stærkt forhandlernetværk, både i Danmark og i udlandet. Har du en tømrervirksomhed, et indretningsfirma eller noget helt tredje, og kunne du tænke dig at forhandle WoodUpp træpaneler?

Kontakt os gerne for at høre, hvordan du kan blive forhandler.

ER DU ERHVERVSKUNDE?

Er du en virksomhed, der har gang i et større projekt, hvor du kan se WoodUpp passe perfekt ind? Vi forhandler vores træprodukter til mange spændende virksomheder, og vil elske at få dig med på holdet!

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på materiale til dit næste erhvervsprojekt?

 Udfyld kontaktformularen med lidt information om dit projekt eller et spørgsmål, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.