Du kan finde vinderen af det månedlige gavekort her >>

Er du arkitekt, indretningsdesigner, tømrer eller entreprenør/byggefirma så kan du læse mere om et muligt samarbejde her >>

Du kan sagtens montere panelerne direkte på en overflade – du behøver ikke nødvendigvis at sætte det op på en forskalling. Hvis du døjer rigtig meget med dårlig akustik, vil vi anbefale at du montere det på en 45 mm. forskalling med mineral uld bagved.

Du kan læse mere om akustik i dette blogindlæg vi har lavet >>

Du kan montere akustikpanelerne på alle overflade, også på mursten og betonvægge osv. Du kan enten lime dem på væggen eller bruge skruer. Se vores monteringsvejledning, der viser, hvordan du monterer panelerne >>

 

Ja det kan du godt – du kan evt. skære en slids i filten som ledningen kan ligge i.

 Vi anbefaler ikke at bruge Akupanelet i et rum, hvor de kommer i kontakt med væsker og damp, da træet kan blive beskadiget af fugtigheden og vand.

Ja, du kan godt bøje panelerne omkring kurvede overflader. Filten er lavet af genbrugsflasker, og er meget fleksibel, hvilket gør, at du kan bøje panelerne omkring kurvede hjørner. Du kan se eksempler på dette lige her >>

 

Hvis du har stikkontakter på væggen, er den bedste løsning at skære et hul i panelerne med en stiksav og montere stikkontakterne på Akupanelets overflade. Vi har lavet en video, hvor du kan se, hvordan man monterer en sengegavl. I denne video monteres der også stikkontakter på panelerne. Klik her for at se videoen.

Ja det kan du godt – det er dog en noget mere permanent løsning end med skruer. Da det er et kraftigt klæbemiddel der skal anvendes, kan væggen tage skade hvis panelerne skal ned en dag.

Den slags skruer du har brug for, afhænger af hvilken slags væg, panelerne skal monteres på. I nogle tilfælde er det nødvendigt med rawlplugs, for at monteringen holder. Du skal finde skruer, der kan fungere med det materiale, din væg er lavet af. Som en tommelfingerregel anbefaler vi sorte skruer, siden monteringen vil være usynlig på den sorte filt.