Et fantastisk konferencelokale

For noget tid siden modtog vi en ordre på mere end 500 paneler, og vi kunne ikke få hænderne ned. Hvordan kom det her projekt til at være, og hvordan kom det til at se ud? Vi var nødt til at følge op på historien. Derfor vil vi nu vise dig 8-kanten. Et fantastisk konferencelokale placeret i Odense.

 

Det her er 8-kanten

 

Se 8-kanten story

Vores første reaktion

Da vi ankom til 8-kanten, og så det udefra, så vi et 8-kantet hus, og vi var en smule forvirrede i starten. Der var stadig håndværkere rundt omkring, der var i gang med at sætte de sidste hænder på byggeriets sidste detaljer - men der ville ikke gå lang tid før vi fik en kæmpe overraskelse.

 

Wow-effekten

Så snart vi trådte ind i konferencelokalet, var det som om, det var meget større indvendigt. Der var paneler over alt på loftet og på væggene, og vi kunne ikke lade være med at sige "wow" adskillige gange.

Et stort åbent rum og mindre mødelokaler

Konferencelokalet har et kæmpe åbent rum i midten med hundredevis af stole, der peger imod en kæmpe skærm til præsentationer for større konferencer, og fra dette store rum går der trapper op i hver retning til små gange, der leder ind til mindre mødelokaler også med TV-skærme.

I det store åbne rum er der paneler både på loftet og på væggene. I de mindre mødelokaler er panelerne "kun" monteret på loftet.

Se panelerne på din væg

Tag et billede, vælg et panel, og find det rigtige panel til din væg.

Se Rustik Egefinér Natur

Gå til produkter

Se panelerne på din væg

Prøv visualisering

Bestil farveprøver

Bestil nu