5 FEDE PROJEKTER MED FLOTTE OG SPECIELLE DETALJER

Skrevet af Pia Lund.

Tilbage til bloggen
Om forfatteren

Pia arbejder i kundeservice. Og når hun ikke har travlt med at besvare telefonopkald eller e-mails fra vores skønne kunder, så skriver hun blogindlæg som denne. I sin fritid bager hun (meget). Yum!

5 FEDE PROJEKTER MED FLOTTE OG SPECIELLE DETALJER

Vi modtager rigtig mange billeder fra vores kunder, og jeg vil gerne dele nogle af de fedeste projekter med jer. Nogle er små projekter, andre store, men de har alle én ting tilfælles som er sjældne og specielle detaljer.

Det kan være du selv skal igang!

Jeg håber denne blog kan give dig et par ideer som du kan bruge i fremtiden.

LETS GO!

Detalje #1 - Kurvet væg/rum opdeler.

Vi lægger stærkt ud!

Jeg blev helt vildt da jeg så disse fede billeder, fordi det viser hvor fleksibel vores Akupaneler egentlig er, hvilket jeg personligt aldrig har tænkt over.

Der er ikke mange som ved at de kan bøjes så meget. At bruge Akupanelet på denne måde, er en meget sjælden men flot detalje!

Den filt som vi bruger på vores Akupanel er lavet ud af genbrugsplastik og det er et mega fedt materiale.

Udover at det giver en rigtig god akustik til rummet, så er det tilmed også utrolig fleksibelt, hvilket gør at du kan bøje Akupanelet og dermed lave rigtig fede projekter.

På dette billede kan du virkelig se hvor fleksibelt Akupanelet er.

Du kan nemt bøje dem omkring bløde hjørner, uden at paneler vil knække. 

Så har du nogle bløde hjørner i dit hjem?

Så vil jeg helt klar mene at du skal overveje at montere Akupanelerne på denne måde.

Detalje #2 - En todimensionel sengegavl.

Jeg vil nu præsentere dig for en af de fedeste sengegavle jeg nogensinde har set. Den er helt klart med i min top 5.

Den specielle detalje som jeg vil vise jer om lidt, er at sengegavlen er to dimensionel - en lamelvæg ovenpå en anden. De fleste vælger kun at installere panelerne på hele væggen, eller kun som sengegavl, men denne detalje tager dette projekt til et helt nyt niveau.

Du har sengegavlen i fronten, og så har du selve væggen bagved, hvor der er blevet monteret Akupaneler.

Det giver det et mere moderne udtryk og viser at du ikke behøver at ændre et helt rum, men med mindre justeringer, kan du give rummet et helt nyt udtryk.

10/10 - hvis du spørger mig!

Detalje #3 - Giv dine skabe og låger nyt liv.

Jeg elsker det her køkken!

De to detaljer som jeg synes I skal lægge ekstra godt mærke til er, hvordan man har brugt Akupanelerne som baggrund, i dette rum.

Dette viser, ligesom sidste billede med sengegavlen, at man kan få rummet til at se fuldstændig forandret ud, med brug af få Akupaneler.

Men som jeg sagde tidligere - hold godt øje med detaljerne. Først har vi detaljen i fronten af billedet, hvor vi har en lille hylde, som jeg syntes er rigtig fed.

Men det som jeg syntes er virkelig fedt i dette rum, er det store skab i baggrunden med glasdørene.

Wauw!

Når du bruger Akupanelerne på denne måde, vil dine ting se mere eksklusive ud, fordi man næsten føler de er udstiller bagved glasdørene.

Det er det som tager dette billede op på næste niveau. 

Dernæst skal I lægge mærke til det fede lys som er lavet med LED-strips.

Jeg vil ikke gå dybere i detaljer med dette, endnu, da vi kommer til endnu et billede hvor jeg vil forklare mere om dette.

Detalje #4 - Integrerede døre med Akupaneler.

Vi får rigtig mange spørgsmål vedrørende skjulte døre som er integreret i selve lamelvæggene. Men det er desværre ikke alle vores kunder som vælger at gå hele vejen og faktisk tør begive sig ud i projektet.

Det gør at denne type projekt desværre ikke ses så tit.

For at kunne lave en skjult dør, kan godt kræve at du er fortrolig med et stykke værktøj.

Det kan godt ligne et lille projekt, men jeg er rimelig sikker på at den kunde som har lavet dette projekt, virkelig har taget lang tid om det. Man skal sørge for at alt er målt helt præcist op for at kunne passe sammen.

Hvis du har mod på at prøve det af derhjemme, så vil du få et rigtig fedt rum.

Nu da jeg har givet jer ideen, og du har tid og mod på at begive dig ud i samme projekt, så ved du nogenlunde hvordan det kan komme til at se ud.

Men husk på at det kan være rigtig svært at lave, men at det selvfølgelig er muligt.

Detalje #5 - LED lys.

Okay, nu hvor jeg lige tænke over det, så var det meget sjældent vi så kunder bruge LED lys sammen med vores paneler, men vi ser det mere og mere.

Det er helt sikkert en trend lige nu. Og jeg elsker det!

Belysningen på væggen kan gøre en kæmpe forskel fra en helt almindelig væg med Akupaneler, til en super fed og moderne væg. På dette billede er LED lyset installeret bagved nogle hylder og spredes derfor ud på en helt anerledes måde.

Så hvis du ønsker at dine Akupaneler skal skille sig lidt ud, så vil jeg helt klart bruge LED lys.

Gør det bare, du må gerne stjæle idéerne.

Grunden til jeg har skrevet denne blog er for at vise Jer, hvad mulighederne egentlig er med vores Akupaneler.

Baseret ud fra de indtryk jeg får fra jer, når vi snakker i telefon eller skriver sammen, så syntes I at det er rigtig inspirerende og kan hjælpe jer godt på vej, når vi sender jer billeder.

Så derfor håber jeg også, at denne blog kunne være et skub i den rigtige retning, så du får lyst til at montere Akupanelerne hjemme hos jer selv.

Så stjæl idéerne. Lad os gøre de sjældne detaljer knap så sjældne!

// Pia

Kan du ikke vente?

Så vil jeg anbefale dig at købe vores farveprøver hjem, så du kan se hvilken farve der passer allerbedst hjem til dig og dit hjem.


En farveprøve koster 35 DKK og fragten er gratis.

Bestil farveprøver
Se panelerne på din væg

Nu kan du se Akupanelerne på din væg. Så vil du gerne se hvordan det kan se ud hjemme hos dig? Giv vores visualizer et forsøg.

Tag et billede af den væg du ønsker at beklæde med vores Akupaneler, og så vil du kunne se hvordan det kan se ud hjemme hos dig, med det samme. Super nemt!

Du prøver visualizeren på vores hjemmeside - Du behøver ikke at downloade noget for at kunne benytte dig af den.

Åben Visualisering